free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Női testek: szőröset vagy csupaszt

HT2         Címkék: hímtag, nők, szőr, szőrtelenítés, test 59 hozzászólás

Hímtag kettő a női szőrzetben turkál. Minden területet érint, empátiát gyakorol és zéró toleranciát is hirdet, majd a végén kiköt Latinovits Zoltán bajuszánál.

Jaj, hát nem is tudom, hol kezdjem. Énekeljek részletet a Kopaszkutyából, vicceljek "frappánsan" a pinaszőr röppályájáról, vagy idézzem fel azt a szexológust, aki egyszer a fanszőrzet-kérdésben megszólalva elmagyarázta, hogy az is csak egy múló divat, hogy most már lassan nemhogy a nőkön, de a férfiakon sincsen egy szál sem? Azt hiszem, ha tovább akarok haladni, utóbbiból leszek kénytelen kiindulni - és már látom is a lelki szemeim előtt, ahogy 2179-ben tetőtől talpig szőrös emberek, köztük is különösen feltűnő, a fantasy-regények törpeasszonyaira emlékeztető szakállas nők rohangálnak a bolygónkon, és amerre csak nézünk, hónaljkutyák, pajeszok és bundás lábszárak villognak. Hogy a minapi kutatási eredményekkel ez hogy lesz majd összeegyeztethető, miszerint párszáz éven belül a bolygónk fele élhetetlen lesz a globális felmelegedés miatt, azt nem tudom, de ettől most tekintsünk el. Szóval szőrös lábak? Hónaljkutyák? Blöá.Persze simán el tudom képzelni, hogy igaza volt annak a szexológusnak, ha a milói Vénuszra gondolok, vagy ha - hogy szőrtéma felől közelítsük a nőideál koronkénti változásaihoz - felidézem a Magyar erotika című fotó- és festményalbum borítóját, amelyen egy századelői fényképről gondosan fazonírozott hónaljszőrzetet mereszt egy buján mosolygó, kellemesen húsos madám. Ettől még blöá. Nem vagyok amúgy nagy rajongója a photoshopolt bájnak sem - nyilván megnézem a nagy színes magazinok fotósorozatait, de jobban érdekelnek az utcán szembejövő nők, és amióta dolgom van igazi, hétköznapi nőkkel, bizisten nem modoroskodásból mondom azt, hogy jobban érdekelnek a (szűkítsük a kört: testi) hibáikkal együtt megkapható csajok, mint az elérhetetlen tökéletességek, hanem egyszerűen azért, mert megkaphatók. Rossz szóviccel élve azonban nem szőröstül-bőröstül kellenek.

Nyilván könnyen beszélek én persze a napi egy pofamenti borotválkozásommal, magasról téve a végeredmény mögött álló szenvedésre - habár akik szokták látni, mennyire össze tudom karistolni magamat, azok sejthetik, hogy empátiám nem csekély, és hát tanúja voltam már elég sok női sirámnak is a témában. Viszont amikor szúr a lábszár vagy borostás a hónalj, valahogy előjön belőlem a (szerintem) közmondásosan szép lelkem alatt igen mélyen szunnyadó szar alak, akinek a zéró tolerancia a hobbija. Persze csak a pofám nagy, mert a fürdőszobába mondjuk még senkit nem parancsoltam ki, és dugást sem hagytam félbe emiatt (mondjuk mivel nem a Nyugati aluljáróban csajozom, annyira sokszor azért ez nem is fordult elő), de az biztos, hogy veszt valamit a varázsából az a nő a szememben, aki hagyja kicsit burjánzani magát.Nem is csak technikai okai vannak ennek. "Hogyan mondjam én el ezt magának", ahogy azt a Mónika show-ban és más rangos fórumokon szokás megfogalmazni: abba nevelődtem bele, hogy a nők epilálnak, és olyan képeket társítok magamban a szőrös nőkkel, amikről nem épp a "nemesség" jut eszembe, mint a jelző. Persze olyan csajjal nem is nagyon találkozik ma már az ember, akinek konstans szőrös a lába vagy a hónalja, de meg kell vallani, már a pillanatnyi kontrollvesztés is rombolja az imázst, sőt azt sem tudom tagadni, hogy mindig jobban odafigyelek egy nőre, ha a karjáról is szedi, és kifejezetten redukálja az érdeklődésemet, ha azt látom, hogy úgyis szőke felkiáltással hagyja, hadd nőjön. Tudom, gyarló, szar, szemét alak vagyok, olyat követelek mástól, amit magamtól sosem, és különben is, hogy szúr az, amikor visszanő, meg milyen gyilkos a gyanta, etcetera, etcetera. Akkor is ez van.Persze a lényeg úgysem ez, hanem a pinaszőr, mert nyilván mindenkit az érdekel. Most akkor lemegyünk kutyába így a végén? Ó dehogy. Ahogy egy barátom fogalmazott arra a kérdésre válaszolva, hogy "te hogy szereted?": "A kérdés egyáltalán nem profán, sőt egyenesen filozofikus. Magam is sokat gondolkodom rajta." Na hát ezek után mondja valaki, hogy lelketlenek volnánk, és főleg merje ezt a fejünkhöz vágni valaki a végleges válasz fényében, az ugyanis az, hogy bármennyire is elcsépelt a kitérő felelet, a női fanszőrzet némely megkötésektől eltekintve mindenhogy jó. A megkötés nyilván az, hogy azért legalább a célpont látszódjon, mert ha nyalás közben jön rá az ember, hogy valójában miért is nem tisztítja meg a fogásza javaslata ellenére sem a nyelvét a fogkeféjével, az nem egy épületes tapasztalat. Ezzel együtt természetesen a szőrös combtő sem egy élmény (persze ha valaki úgy szereti hagyni, van annak is célközönsége, csak viszonylag marginális), de amúgy olyan ez, mint a Portishead meg a Motörhead: mind a kettőt jó hallgatni, ha van ízlése az embernek. Vagy ha kicsit máshogy nézzük a dolgot, olyan, mint a bajusz - van, akinek az áll jól, ha van, van akinek meg az, ha nem. Akinek meg mindkettő, az már maga a Latinovits.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés