free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, amivel egy nő elássa magát a pasiknál

Borsa         Címkék: nők, púder, tulajdonságok 24 hozzászólás

Mitől borulnak ki a férfiak egy-egy nővel kapcsolatban? Elmondják ők maguk: a hímfalka összeszedte az öt legelviselhetetlenebb dolgot, amit egy nő produkálhat.

Csak a csöcsök meg a seggek? Na nem, azért ennyire mi férfiak sem vagyunk hülyék. A Borsa-listák kínálta lehetőséggel élve összeszedtük, mi az az öt dolog, ami a legjobban irritál, ha megismerünk egy nőt – más szóval hogy mivel írja le magát kapásból egy csaj a férfiak előtt. És szándékosan kerültük az olyan félkomoly válaszokat, hogy "ha nem nyeli le" és hogy "ha férje van".

Nyávogás

A lista abszolút első helyezettje, ezt mondták be a legtöbben. És hát tényleg, mi lehet idegesítőbb annál, amit állandóan hallgatnia kell az embernek? A nyávogós nő ráadásul nem is csak idegesítő, de még ciki is az ismerősök előtt. Vannak, akik ezt afféle csajos, sőt "csajszis" stílusként élik meg, de ezek az emberek valószínűleg mind nők. És mind nyávognak. Mondjuk ki: aki nyávog, azt egy férfi legszívesebben feldíszítené szatyrokkal, kiegészítené néhány szintén nyervákoló barátnőjével, és életfogytra bezárná egy plázába. Valószínűleg jobban is járna mindenki. (Figyelem! A Miu-miújság? kezdetű dal dorombolása egész más megítélés alá esik.)

Komplexusok

Az önjelölt mártír nőként semmi szín alatt nem nyerő. "Nekem soha semmi nem sikerül", "nekem a legrosszabb az egész világon" – ezzel még akkor se próbálkozzon senki, ha egyébként tényleg így érzi, mert akkor hamarosan bővül a vélt vagy valós veszteségeinek (rosszabb esetben a lehetőségeinek) a listája egy faszival is. Panaszkodni lehet, de ne folyton, mert aki lúzernek tetteti magát, az lúzerré is változik. Meg energiavámpírrá. Meg minden. De ezt valószínűleg mindenki tudja, mert amúgy az elmondottak a férfiakra is ugyanígy igazak.

Kényeskedés

Szólunk: bár gyakran együtt járnak, nem keverendő a nyávogással. Az az üres picsorgás, ez meg a "kikérem magamnak" stílusú finnyáskodás. Egy nő persze legyen tetőtől talpig nő, de azért ne boruljon ki, ha át kell lépnie egy pocsolyát, mert ma már a kutya sem fogja leteríteni neki a zakóját – viszont könnyűszerrel megeshet, hogy jól körberöhögik, és otthagyják. A nyávogóshoz hasonlóan egyébként azért is gázos a kényes nő, mert semmit nem lehet vele csinálni: letörik a körme, ha elhagyja a várost; felfordul a gyomra, ha valami normálisat kell ennie; és így tovább. Akkor meg mi marad? Elit étterem, kényelmes autó, az otthon melege? Hát persze, és akkor még fingani sem lehet egy rendeset. Na meg még mit nem.

A társaság közepe

A férfiak alapvetően szeretnek szerepelni, már csak a nőjük kedvéért is. Épp ezért ha lopják tőlük a show-t, az több mint kínos, ha pedig pont a nő az, aki minden figyelmet magának követel, az egyenesen katasztrófa. Milyen sorsra számítson egy ilyen csaj mellett az ember? "Hello, szólítsatok csak papucsnak"...  Ugyan már, ezt senki nem vállalja be, csak aki nagyon hülye. Nem kell persze kukásat sem játszani: egy szellemes, okos nő mindenkinek bejön, de társuljon ez valamiféle diszkrécióval, mert különben rosszul jön ki. (Arról nem is beszélve, hogy féltékennyé is tesz, mert nyilván a férfiak is figyelni fognak egy folyton pörgő csajra.) Ugyanez igaz a női tudálékosságra is.

Lerágott köröm

Kerülni akartuk a testi dolgokat, de ezt nem tudtuk kiszorítani, túl sok voksot kapott. Tény, ami tény: a szép női kéz több férfit foglalkoztat, mint azt gondolnánk, a csúnya pedig még többet taszít. Persze, ha minden egyéb rendben van, egy ilyen hiba felett még szemet huny az ember, de fordítva az is igaz, hogy ha semmi nincs rendben, viszont szép egy nő keze, azt sok férfi megjegyzi magának. Pánikolni tehát nem kell, ha ez a rész már el van szúrva, de azért érdemes abbahagyni a csócsálást. Ha pedig valaki épp most kezdené rágni a körmét, az inkább rágózzon, vagy szopja az ujját, vagy akármi, csak ezt ne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés