free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nők válasza a graffitire

Borsa         Címkék: graffiti, kötés, kultúrtripp, nők 0 hozzászólás

Az egész világon terjed a legújabb őrület, a fonal-bombázás, vagyis a közterek színes pamuttal való beburkolása. Kötőtűket elő!

A nők nem elcsúfítani, hanem megszínesíteni szeretnék a szürke utcákat, ezért graffitizés helyett kötött ruhákkal és képekkel díszítik a világ utcáit. A "fonal-bombázásnak" nevezett művelet már az egész világot meghódította, Amerikától Európán át Ázsiáig mindenhol terjed ez a nagyon is nőies időtöltés, amit sokan csak nagymama graffiti-nek csúfolnak. Párizsban fonallal töltötték ki a járdák repedéseit, Denverben egy park fáit, padjait és köztéri telefonjait vonták be pamuttal, Londonban kerítéseket, Melbourne-ben pedig biciklitárolókat szépítettek meg a fonalazók.Természetesen mint minden művészeti formának, ennek is létezik elvontabb verziója, egy New York-i nő például nem csak tárgyakat, de embereket is "beköt". Június 11-ét egyébként hivatalos fonal-bombázó nappá nyilvánították a Facebookon, a szervezők az egész világról várják a képeket és a videókat a résztvevőkről - természetesen utcai kötés közben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés