free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A tökéletes fehér ing

Borsa         Címkék: dekoltázs, divat, ing, kirakat 3 hozzászólás

Nincs többé gemkapocs! - ez a szlogenje az új találmánynak, ami leginkább a nőknek kedvez, a férfiaknak már kevésbé. Ez egy ing, ami nem nyílik szét a dekoltázsnál.

Mint a washingtoni politikai élet résztvevője, egy érdekérvényesítő csoport tagja, Rochelle Behrens mindig gondosan ügyelt a megjelenésére, de hamar észrevette, hogy gyakran az inge az, ami nevetségessé és hiteltelenné teszi őt. A 28 éves Rochelle - aki saját magát egyébként "bögyös"-nek tartja - megunta, hogy minden fehér inge épp a legszerencsétlenebb pillanatokban nyílik szét: egy megbeszélés kellős közepén például férfi kollégái kicsit többet láttak a kelleténél, amikor a dekoltázsánál lévő gomb hirtelen kigombolódott, máskor pedig nyíltan gúnyolták, hogy a melltartóját mutogatja.

Mindezek eredményeként Behrens - akinek egyébként semmilyen divattervezői múltja nincs - kitalálta, tervez egy olyan inget, amivel elkerülheti majd a hasonló "baleseteket". Az eredmény 'Az Ing', ami már az azóta megszűnt Oprah Showban is feltűnt, mint annak az öt dolognak az egyike, amire 2011-ben szükségünk van. Behrens azóta otthagyta az állását is és az év végére 10 000 ing eladását tűzte ki céljául."A nők gardróbjának szinte egyetlen olyan darabja, ami a professzionalizmust kellene, hogy sugározza, gyakran épp ellenkező hatást ér el" - nyilatkozta Behrens. "Azt akartam, hogy az általam tervezett ing fiatalos legyen, olyan, mint én. Nem szeretek túl szűk és testhez simuló ruhákat viselni, de szeretem, ha egy ing jól szabott és karcsúsít. Korábban mindegy mennyit költöttem rá, az ingek sosem álltak igazán jól a mellemen, mindig szétnyíltak, ezért össze kellett gemkapcsoznom őket belülről."

Behrens minden szabadidejét a tervezésnek szentelte és annak, hogy megtalálja a gombok ideális elhelyezkedését az ing elején úgy, hogy épp csak egy kis dekoltázst mutassanak, de ne kandikáljon ki semmi, amit a nők nem szeretnének megmutatni. Így alakította ki a dupla gombos módszert, aminek a lényege, hogy kívülről láthatatlan, rejtett gombokat épített be az ingbe a mell körüli részeken.Végül talált egy szabászmestert New York-ban, aki korábban Diane Von Furstenberg-nek is dolgozott, és egy gyártót Spanyolországban, aki hajlandó volt legyártani az ingeket, amik ma már az egész világon kaphatóak. Online is rendelhetünk, a the-shirt.com weboldalon találunk klasszikus fazont, extra karcsúsítottat és masnisat is, mindegyik 88 dollárba, azaz nagyjából 17500 forintba kerül, a klasszikus és a szűk fazon esetében ráadásul 9 színből válogathatunk, a magyarországi szállítás költsége 6000 forint.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés