free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 nőies laptoptáska

Borsa         Címkék: laptoptáska, nőies, stílus, tárgy 3 hozzászólás

A laptoptáska praktikus funkcióján túl ma már kiegészítőként is működik. A következőkben nőies laptoptáskákat mutatunk, öt különféle stílusban.

A nap mint nap szükségképpen magunkkal cipelt laptoptáska lehet nyűg és lehet az öltözékünk izgalmas és kifejező kiegészítője is. Aki még nem tette, itt az ideje, hogy hagyományos, jellegtelen laptoptáskáját egy stílusosabb, nőiesebb darabra cserélje! Például ezek közül valamelyikre…


Feltűnően elegáns (Sushi)

Az elegáns és feltűnő darabok kedvelőinek lehet barátja ez az orientális mintával díszített, arany-fekete modell, mely Mary Poppins szőnyegtáskáját is emlékezetünkbe idézi. A táska belülről párnázott, rekeszes kialakításának köszönhetően ráadásul a laptopunkon kívül elfér benne még rengeteg egyéb szükséges és szükségtelen holmi is.

Visszafogottan elegáns (OI Treasure)

Komoly üzletasszonyoknak, konszolidált irodistanőknek ajánlható ez a visszafogottan elegáns, fekete, Jacquard-mintás darab. A laptopot három oldalról, speciális anyagból készült borítás védi, emellett - mivel a táska meglehetősen nagy - elférnek benne a személyes tárgyak, sőt akár dossziék, iratok is.

Bohókás (Built NY)

A nagyon egyszerűen és a kifejezetten eklektikusan öltözködőknek egyaránt jó választás lehet virágmintás táska. A szimplább szetteket feldobja, a bohókásakhoz pedig klasszul alkalmazkodik. Kézben és vállon is kényelmesen vihető. Anyaga strapabíró neoprén, mely az ütődéstől és egyéb viszontagságoktól is megóvja a gépet. Mosható.

Retro (Sushi)

A minimalista, illetve a retro stílus kedvelőinek lehet kedvére való ez a letisztult vonalvezetésű, fekete szegélycsíkokkal ellátott, hófehér táska, mely egyébként pirosban és feketében is kapható. A kipárnázott laptopzseb mellett helyet kapott benne egy kétrekeszes tasak kisebb tárgyaknak, igazolványoknak, valamint bankkártya-tartó és tolltartó is.
Hátizsák (Samsonite)

Akik a váll- és kézitáskák helyett inkább a hátitáskákat részesítik előnyben, azoknak lehet praktikus társa ez a laptop-hátizsák. Kialakításánál fogva védi  laptopot az ütődésektől, rázkódásoktól és az időjárás viszontagságaitól is. Ergonómikus vállpántjának köszönhetően pedig nagyon komfortos viselet.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés