free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: norvég mintás, kötött holmik

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, norvégmintás 13 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal norvég mintás cuccokat kerestünk.

A norvég mintás cuccok a mostani húszas-harmincas korosztálynak leginkább óvodás vagy kisiskolás korából lehetnek ismerősek. A nem túl sikkes, viszont annál kedélyesebb, északi minták most újra divatba jöttek és velünk is maradnak tavaszig, így minimum a látványukhoz mindenképp kénytelenek leszünk hozzászokni. Akik pedig szívesen beemelnének a ruhatárukba egy-két norvég mintás darabot, azok figyeljenek...

Márkák, árak

Bordó-bézs maxipulóver: Bershka, 8995 forint
Fekete-fehér garbó: Zara, 9995 forint
Rövid ujjú ruha: Bershka, 6995 forint
A hatalmas, puha maxipulóverek eleve a szezon slágerdarabjai, norvég mintával "súlyosbítva" pedig különösen. A bal szélső képen szereplő pulcsiban fázni vagy feszengeni egész biztosan nem fogtok, ugyanis nagyon meleg és extra kényelmes holmi. Szűk szárú farmernadrággal, natúr színű csizmával és világos, pasztelles árnyalatú szövetkabáttal kombinálva a legmutatósabb. A maga kategóriájában elegánsabb, konzervatívabb darab ez a fekete-fehér garbó. Egyenes vagy szűk szárú, fekete farmerral korrekt hétköznapi viselet, de felvehetjük akár szövetnadrággal, blézerrel is. Ha ellensúlyozni akarjuk a komorságát, válasszunk hozzá piros vagy bordó blézert! A jobb szélső képen látható modell tunikaként és ruhaként is hordható. Mindkét esetben alávehetünk egy - valamelyik színével megegyező -, hosszú ujjú pamut vagy vékonyabb, kötött pulóvert. Aki viszont inkább fölé venne fel valamit, annak - szintén színben hozzá illő - kardigánt javasolnánk. Ha ruhaként viseljük, tökéletesen passzol hozzá a kötött harisnya és a térdig érő csizma.


Márkák, árak

Bordó-fehér kardigán: Zara, 7995 forint
Szürke-fehér kardigán: Stradivarius, 8995 forint
Ez a két kardigán voltaképpen két végletet képvisel az irányzaton belül. A bordó-fehér, sűrű mintázatú modell vaskos, hangsúlyos darab, mely a bohókásabb, etnós öltözködés híveinek lesz barátja. A fehér-szürke kardigán viszont azoknak ajánlható, akik inkább csak a trend kedvéért, kevésbé hangsúlyos változatban viselnének norvég mintát. Ha ez utóbbi darabot választjuk, a szettünk többi elemét is érdemes fehér és világosszürke ruharabokból összeállítani, ezzel ugyanis hűvösen üdítő összhatást érhetünk el.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés