free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nők skatulyába és mérlegre téve

Borsa         Címkék: hímtag, nők, típus 14 hozzászólás

HT2 hisz a skatulyázásban, úgyhogy most nyilvánosan is dobozol, mégpedig nőket. A kész kategóriákról pedig azt is elmondja, miért szerethetők, és mi a baj velük.

Én bizony skatulyázom a nőket. A sztereotípiák hasznosságáról hadd ne tartsak kiselőadást ennek kapcsán; akit érdekel a téma, az olvassa bármelyik vaskos, keménytáblás kötésben megjelent Szociálpszichológia című könyvet – a lényeg annyi, hogy nincs miért mentegetőznöm, mert csak emberi módon cselekszem. Ráadásul elég aprólékosan is kategorizálok, vagyis szó nem érheti a ház elejét. Ennek megfelelően természetesen gondolkodtam azon is, hogy egy komolyabb nőrendszertan alapjait fektetem le, de mivel ez azért nagy feladat lett volna, inkább csak néhány típusról nyilatkozom, pro és kontra alapon.

Az örök bölcsész

Mi a jó benne: Mindig könnyű kitalálni a vágyait és megajándékozni: színház, könyv, művész mozi, alternatív koncert, habos kávé, teaház, vörösbor a Duna partján. Ráadásul ezeknek a dolgoknak egy ideig megvan a maguk vonzereje a pasik számára is. Azt pedig minden férfi tudja, hogy a BTK-n vannak a legjobb csajok, és ez nem csak azért jó, mert az örök bölcsész lány szép, hanem azért is, mert a barátnői dettó.Mi a baj vele: Egy idő után azért már unalmasak a teaházak, a színházak, a művész mozik és az alternatív koncertek, majd egyenesen idegesítővé válnak. Aztán azt is be kell vallani, hogy az ember néha szeretne meccset nézni, dugni és aludni is a világmegváltó beszélgetések helyett. A konstans füstölőbűzről inkább ne is beszéljünk. A gyönyörű barátnők csapatban rém idegesítőek, ha fiú is van köztük, az pláne rossz. Ja, és nyáron sálat hordani ciki.

A yuppie

Mi a jó benne: Mindig olyan, mintha – szóvicc! – skatulyából húzták volna elő: tökéletes a sminkje, tökéletes az alakja, tökéletes a ruhája. Sokszor nem találkozik vele az ember, mert folyton elfoglalt. Viszont ezzel rengeteg pénzt keres, amiből jut is, marad is, és még hülye szabadidős tevékenységeket sem kell szervezni, mert ha mégis ráér, mindig van már programja. Oda pedig visz is magával, és ő fizet. Plusz a lakása is oltári.
Mi a baj vele: Kicsinek érzi magát mellette a férfi, de minden szempontból: emberileg, anyagilag, farkilag stb. Sosem lehet elég jól teljesíteni az oldalán, sem az ágyában. Csak oda lehet menni vele, ahova ő akarja. A kötelező sorkatonai szolgálatot pedig nem azért törölték el, hogy az ember zsoldosnak álljon az idegenlégióba – még akkor sem, ha jó nő az őrmester.

A házias

Mi a jó benne: Meleg reggeli, meleg tízórai, meleg ebéd, meleg uzsonna, meleg vacsora. Meleg papucs, meleg köntös, meleg szeretet, az otthon melege. Vasalt ruha, stoppolt zokni. Hazaérve garantáltan le lehet tenni az ajtóban a munkahelyi gondokat és a világ bajait. Nemhogy egy, hanem akár tíz családot is lehet rá alapozni.Mi a baj vele: Olyan langyosnak tűnik, ha igazán forró dolgokról van szó. Nincsenek barátai, mindent a hapsijával akar megbeszélni. Fehér a bőre, mert ritkán éri nap. Eltéved, ha a közértnél messzebbre kell mennie, és valószínűleg azt hiszi, hogy a sarkon túl sárkányok élnek, úgyhogy nem is akar túlmerészkedni rajta. Azért viszont megsértődik, ha az ember egyedül teszi ki a lábát otthonról, úgyhogy lényegében egy nagyon kedves börtönőr.

A kajla liba

Mi a jó benne: A férfiaknak bejön, ha egy nő lökött, az meg pláne, ha ennek a tetejébe még tényleg hülye is. Társaságban mindig mindenkit megnevettet, kettesben is állandó humorforrás, ugyanakkor mégsem hülye picsa, mert annál azért kicsit okosabb. Akkor is jókedvet sugároz, ha nem beszél épp vicces ostobaságokat. Az igényei alapvetően földközeliek, néha viszont jópofán irreális is tud lenni. Kreatív az ágyban.
Mi a baj vele: Néha azért eszméletlen nagy baromságokat tud benyögni, és olyankor rettenetesen égő vele mutatkozni. Kicsit fárasztó is, és képtelen bármit kezdeni azzal, ha az embernek komolyabb gondjai vannak. Pórázon tartva is elkóborol, megbízhatatlan, kiszámíthatatlan, nyomós okot ad a féltékenységre.

A hülye picsa

Mi a jó benne: Jó eséllyel azért hülye, mert nagyon jól néz ki, úgyhogy bemutatódarabnak tökéletes. Még a bölcsészlánynál is könnyebben felmérhetők az igényei: drága autó, drága koktélok, túl puccos szórakozóhelyek. Semmilyen szinten nem jelent szellemi kihívást, és nyugodtan be is lehet szólongatni neki, mert úgysem érti. Nem kell nagyon érzelegni sem vele, azt sem fogja fel. Viszont hihetetlen érzelmi kitöréseket tud megélni az ember, amikor egyszer az életben úgy tűnik, hogy mégis van agya.
Mi a baj vele: Nincs drága autója az embernek, a túl puccos szórakozóhelyek unalmasak, a white party másnak való. Egy idő után azért elkezd hiányozni egy szellemi partner a kapcsolatból. Meg az érzelgés is. Meg hogy történjen valami, ami legalább egy kicsit valódinak tűnik.

A sunyi nőstényördög

Mi a jó benne: Hogy nőstényördög. Mindenben benne van, és el is vár mindent, amire mások a legjobb esetben is csak pironkodnak. Ráadásul nem is csak a szexben érvényesül a nőiessége, hanem azon túl is: attraktivitása a hülye picsáéval vetekszik, ugyanakkor még csak nem is kajla. Noha nem feltétlenül erőssége, házias is lehet valamennyire.Mi a baj vele: Hogy sunyi. Akármilyen hülyén is hangozzék ez egy férfitól, az a gond, hogy az egész csak arra megy ki, és mivel abból sosem elég, hamarosan úgyis elkezdődnek a gondok. Pofára ejteni pedig senki más nem tud úgy, mint ő, és még a bűntudata is zéró. Jellemzően az ilyen nők után szokott házias vagy jellegtelen csajt választani az ember.

A jellegtelen

Mi a jó benne: Van is, meg nincs is, fél lábbal lovon jön, fél lábbal gyalog etcetera. Azért ideális, mert sokáig bele tudja látni az ember azt, amit szeretne belelátni, viszont ugyanennyi ideig nem veszi észre benne azt, amit nem akar látni egy nőben. Formálható, irányítható, nincsen akarata, nincsenek vágyai, nincsenek elvárásai. Az lehet mellette az ember, aki mindig is lenni akart, és még úgy is érezheti, hogy így szeretik.
Mi a baj vele: A félig teli pohár félig üres is. Egy idő után meg egyenesen teljesen üres lesz, mert előbb-utóbb úgyis öntudatra fog ébredni a csaj, és kiderül róla, hogy mégis valamilyen, az meg borítékolhatóan rosszabbnak fog tűnni a semmilyennél. Ráadásul az ilyen nőkkel folytatott kapcsolatban hajlamos a szokásosnál is jobban hibáztatni önmagát az ember, hiszen ő végig volt valamilyen, a csaj viszont nem.

Az ún. hétköznapi nő

Mi a jó benne: Hogy szinte az összes fenti pozitívum keveredik benne.
Mi a baj vele: Hogy szinte az összes fenti negatívum keveredik benne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés