free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Nubu nyári kollekciója felvonult a tengerparton

Borsa         Címkék: divat, divatbemutató, kirakat, monofashion, nubu 0 hozzászólás

Aranyló homok, nagyvárosi stílus, profi modellek, előremutató divat. Ilyen volt a Nubu nyári kollekciójának a bemutatója, a Balaton partján.

Július végén, a Mono Fashion márkája, a Nubu egy nagyszabású divatbemutató keretében mutatta be - kicsit későn - a 2010-es női és férfi nyári kollekcióját a siófoki Aranyparton. Az aranyló homokos parton tartott divatbemutatón kívül kortárs-táncelőadás és buli várta az eseményre érkező divat fanatikusokat.

A hosszú kifutón a színvonalas, profi modellek, tempósan vonultak végig, a show-t fehér összeállításokkal indították, a színek szerinti bontás a bemutató későbbi részeiben is megmaradt: fehér, sötétkék, fekete és halványbarna tónusok uralkodtak egy-egy rész esetében. A divatbemutató végén egy limitált szériás gyűjteményt is láthatott a közönség, aminek az érdekessége, hogy a számos ruhát felvonultató kollekciót egyetlen egy sokféleképpen viselhető kendő alkotta. Nyáron ruhaként, strandruhaként, felsőként és számos más ruhadarabként is viselhető kendő viselésére a Nubu számos alternatívát kínált, amit aztán mindenki fantáziája szerint továbbgondolhatja.A Nubu ruhák ötvözik a progresszív, klasszikus, és ezek mellett a letisztult szabásvonalakat a modern, innovatív anyaghasználattal. A kollekciót végignézve mindenkinek egyértelművé vált, hogy minden modellnél fontos a kényelem, a funkció, de ugyanakkor a részletek aprólékos kidolgozása is - az összképére leginkább a harmónia volt jellemző. A Nubu női darabjai mérsékelt, a feltűnő extrémitást kerülő, de divatkövető és jövőbemutató stílusú nőknek készülnek. A férfi vonalra még inkább jellemző a már említett színvilág - a fekete, fehér, szürke hármas mellett mértékkel kerülnek felhasználásra más színek. A Nubu Man a visszafogott, ugyanakkor trendkövető és előremutató férfiaknak és fiatal pasiknak készül, akik szeretik az olyan minimalista stílust, ami egy kis rafinériával párosul.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés