free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 feltűnő nyaklánc

Megyeri Nikolett         Címkék: divat, kirakat, lista, nyaklánc 10 hozzászólás

Az idei ősz-tél ékszerdivatjának alapdarabja a hosszú nyaklánc, valamilyen nagy méretű medállal. Ilyenekből válogattunk össze ötöt.

Egy hosszú nyaklánc, a végén feltűnő medállal, könnyen beilleszthető az őszi-téli szettjeinkbe, hiszen kellően karakteres ahhoz, hogy még egy nehezebb, rétegesebb öltözékben se "vesszen el". A neves ékszermárkák üzleteiben akár több tízezer forintot is elkérnek egy-egy ilyen jellegű modellért, aki viszont nem tud vagy nem akar ennyit rászánni egy szezonálisan divatos ékszerre, megfizethető árkategóriában is találhat kifejezetten mutatós változatokat. Például ezeket...

Orientális (Mango)

  Egyáltalán nem muszáj a nyakláncnak és a medálnak feltétlenül fémből készülnie. Ez az orientális stílusú nyakbavaló például a kézműves vásárokon beszerezhető, bőrszíjon lógó ásványok kifinomultabb, dizájnosabb változata. Azoknak ajánlható, akik szeretik és tudják is viselni a határozottabb, komorabb cuccokat.
Rózsás (Pull and Bear)

Ez a rózsás medállal díszített lánc ugyan nem épp egy merészen ötletes holmi, viszont nagyon bájos, amolyan „jolly joker” darab. Azoknak ajánlható, akik egyszerű, basic szettekhez és  bonyolultabb vagy épp elegánsabb összeállításokhoz is szívesen viselnék ugyanazt az ékszert. Nem igazán lehet vele melléfogni.
Bagoly (Promod)

Az erdei állatok az aktuális szezonban gyakori motívumnak számítanak a különféle ruhadarabokon, kiegészítőkön. Ékszerek esetében a bagoly különösen népszerű figura, olyannyira, hogy több márka kínálatában is találtunk baglyos medállal díszített láncot. Mind közül a képen látható modell nyerte el leginkább a tetszésünket, hiszen kedves, de nem együgyű darab. Bohókásabb és komolyabb öltözékekhez egyaránt passzol.


Kulcsok (Stradivarius)

Menő mostanában az a verzió is, amikor a hosszú láncon nem egyetlen medál fityeg, hanem több - kisebb és nagyobb - stílusban összeillő darab. Ilyen ez a helyes, masnis-kulcscsomós nyaklánc is, mely minden bizonnyal az örök gyerekek és a romantikus lelkületűek nyakában lesz a legeslegjobb helyen.

Hurokban (Vero Moda)

Akik nincsenek kifejezetten oda a medálokért, azok kedvéért válogattuk be ezt a modellt, mely ötletes átmenet a medálos és hosszú, önmagán áthurkolt nyaklánc között. Jellegéből adódóan elsősorban minimalista stílusú, főleg basic holmikból álló öltözékekhez illik.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés