free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső – nyári leárazás körkép: ruhaboltok

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, leárazás 4 hozzászólás

Ezen a héten - a szokásostól eltérően - nem egy konkrét cuccot céloztunk be. Ehelyett körülnéztünk a kedvenc ruhaboltjaink nyári leárazásain.

Idén az a különös helyzet állt elő, hogy a nyári leárazások és maga a nyár szinte egy időben kezdődtek meg június közepe-vége felé. Megnéztük, hogy mi maradt mostanra a leértékelt árukészletből, mik azok a cuccok, amiket még érdemes lehet akciós áron beszerezni idén nyárra.

Szinte minden meglátogatott üzletben jelentős mennyiségben találtunk leárazott virágmintás cuccokat. Aki virágos pamut trikót vagy topot szeretne, az a Bershkában és a Zara tiniszekciójában találhat a legnagyobb választékban, jellemzően 1500-3000 forint közötti áron. Virágos, rövid ujjú blúzokból a Stradivariusban a legerősebb a felhozatal, tunikákból pedig a Promodban, jellemzően 3000-5000 forint körüli árfekvésben. Virágmintás nyári ruhákat és szoknyákat szinte mindenütt láttunk, a legtöbbet és a legmutatósabbakat a Zarában és a Promodban, 4000-6000 forintos árakon. Strandruha jellegű, illetve sportosabb szabású virágos cuccokból pedig a Springfieldben és a H&M-ben válogathattok.A tavaszi-nyári farmer cuccokat is mindenhol leárazták. Aki trendi, koptatott-szaggatott, cica szabású farmert szeretne, az a Stradivariusban és a Bershkában szemezgethet a legtöbb modell közül, már 3000-4000 forinttól. Visszafogottabb küllemű, cica- vagy egyenes szárú farmert viszont a Mangóban és a Benettonban szerezhettek be, 5000-8000 forintért. Farmerszoknyákból a Zarában és Mangóban, farmeringekből pedig ugyanitt, illetve még a Promodban is elég erős a felhozatal, 3000-5000 forint körüli árakon. Akciós farmerruhákból a Mangóban a legmeggyőzőbb még a kínálat, 4000-5000 forinttól.

Aki vékony szövetnadrágot vagy nyári kosztümöt szeretne venni akciósan, annak leginkább a Promodban és a Benettonban érdemes körülnéznie, egy szoknya/nadrág-blézer szett kb. 10 000-12 000 forintért jöhet velünk haza. Nyári szövetruhákból szintén a Promodban, valamint a Zarában a legbőségesebb a választék, már 4000-5000 forinttól. Aki pedig ingruhát szeretne, az a  Promodban, a Zarában és a Springfielben találhat legnagyobb eséllyel kedvére valót, jellemzően 4000 forint körül. Mintás csajpólókból és tunikákból a Mangóban és a Bershkában válogathattok bőségzavarban és meglehetősen olcsón, 1200-3000 forint körüli árakon. Színes, illetve mintás miniszoknyából a Zarában és a Stradivariusban várnak gazdára a legígéretesebb darabok, 2500-3000 forinttól.

Nyári sortokat és sortos overallokat a Bershkában és a Springfieldben találtunk legnagyobb mennyiségben, 2500-3000 forint körül. Hosszú szárú overallt viszont a Zarában és a Benettonban érdemes most venni, 4000-6000 forintért. 2in1 ruhákból a Zarában és a Bershkában láttuk a legcsinosabb modelleket, 3000-4000 forintos árfekvésben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés