free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső – leárazás körkép: fürdőruhák

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, fürdőruha, kirakat, nyárileárazás 7 hozzászólás

A nyári leárazások a fürdőruhákat sem kímélték, a vásárlók rá is kaptak az akciós árukra. Megnéztük, mi maradt még azoknak, akik most akarnak fürdőruhát venni.

Aki a nyár utolsó hónapjáig halogatta egy új fürdőruha beszerzését, annak nem lesz kifejezetten könnyű dolga. Azokból az üzletekből ugyanis, ahol korrektül leárazták a fürdőruhákat, mostanra nagyrészt el is fogytak, ahol pedig még bőségesebb a választék, az minden bizonnyal annak tudható be, hogy az árak nem csökkentek kellő mértékben. Körkép.

A meglátogatott üzletek közül a legalacsonyabb árakkal a Tezenisben találkoztunk. Aki egyszínű, basic bikinit keres, az feketében, fehérben, rózsaszínben és kékben is találni fog itt, méghozzá a legkülönfélébb fazonokban. Ezen felül mutatós, retró stílusú modellek közül is válogathatunk az üzletben. A felsők és az alsók egyaránt 1395 forinttól jöhetnek velünk haza.

A H&M fehérneműosztályán meglehetősen szegényes a még meglévő fürdőruha készlet. Legfeljebb annak érdemes itt próbálkoznia még, aki sima fekete vagy állatmintás bikinit keres. Egy kétrészes szett 3500 forintot kóstál. Ugyanitt kaphatók még egyrészes, fekete fürdőruhák is, többféle fazonban és díszítéssel, 3000 forintért.Az Oysho-t szintén kellőképpen kifosztották már. Ott jártunkkor csupán egyetlen állványra való  fürdőruha várt még gazdára: főleg bikinik, pasztelles, szürkés és ezüstös színekben, illetve flitteres díszítéssel, elsősorban nagyobb méretekben. Az alsórészeket 2500-3000, a felsőket 3000-4000 forint körüli árakon adják. Ezen kívül néhány fényes anyagú trikinit is láttunk még itt, 4000 forint körül.

A Women' Secretben elsősorban szezonálisan trendi, tehát virágmintás, illetve csíkos bikiniket vásárolhatunk most, az eredeti árnál 30-70 százalékkal olcsóbban. Kisebb és nagyobb méretek egyaránt kaphatók még, a bikini felsők 3500-5000, az alsók 2500-3000 forintért vihetők. Aki egyrészes fürdőruhát keres és nem konkrétan azt a virágos modellt, ami múltkori fürdőruha listánkon is szerepel, az ennél a márkánál csalódni fog, ugyanis másfajtát ebben a fazonban - az általunk meglátogatott üzletben legalábbis - nem találtunk.Az általunk végigjárt boltok közül a Calzedoniában volt a legnagyobb a választék színek, fazonok és stílusok tekintetében: a basictől kezdve a virágos, matrózos vagy épp állatmintásakon át, a fodros, farmert imitáló vagy épp a kövecskékkel, szegecsekkel díszített modellekig mindenféle bikinit, illetve trikinit lehet még kapni itt, minden méretben. Ugyanakkor az árak is itt maradtak a legmagasabbak: a legegyszerűbb bikinifelsők is 3000-4000, az alsók 2500-3000 forintról indulnak, egy menőbb, díszesebb szettért pedig akár 10 000-12 000 forintot is elkérnek még - leárazás ide vagy oda.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés