free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nyáron vászonnadrágban

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kirakat, nadrág 40 hozzászólás

Nyári vászonnadrágban utazunk ma, megmutatjuk, hogy ki hogyan viseli: egy jó és egy rossz példa. Ilyenek vagyunk, az utcán láttuk.

Nyári nadrág téma következik, mert találtunk egy nagyon-nagyon jó összeállítást, amelynek főszereplője a vékony, vajszínű, nyári vászonnadrág, sajnos nem kellett sokáig keresnünk, hogy megtaláljuk nemes párját is. Ilyenek vagyunk nyáron, vászonnadrágban.Jelen sorok írója olyannyira beleszeretett ebbe a nyári összeállításba, hogy úgy döntött: a mai délutánját hasonló  nadrág, felső és cipő beszerzésével tölti. Aztán felébredt és rájött, bilibe lóg a keze, mert egyfelől hó eleje van, másfelől pedig nyár végén már nem fog nagybevásárlást indítványozni tartós kapcsolatának nyári szett témában és Sziget hét van, úgyhogy maradék pénzét nem vászonnadrágra költi majd. De térjünk is a lényegre, a képen látható bal oldali összeállításra, ami könnyed, laza, erőlködés nélküli, harmonikus, önazonos, csinos, nőies, finom és nem megszokott. A föld színű nadrágot - ami nem rövid, idén divatosnak számítanak a bokáig érő nadrágok - fantasztikusan kihangsúlyozza a fehér cipellő és a fehér blúz, a táskapánt barna, ami harmonizál a földes színnű pantallóval - nem sok rosszat tudunk mondani erről az impozáns összeállításról. Nekünk nem hiányzik semmi. Ötös.
A képen látható nadrág és felső rész színe passzol egymáshoz, de ezzel a fekete szandállal és a fekete bőrtáskával oda a nyárias hatás. Ha a nadrág színe, vagy a blúz mintájában megtalálható bármelyik szín köszönne vissza a táskán vagy a cipőn, máris légiesebb, lazább, nyáriasabb hatása lenne ennek az összeállításnak. És ha már cipő: ez a nyári vászonnadrág elbírt volna egy fokkal csinosabb cipellőt vagy szandált, formájában is túl szigorú ehhez a szetthez. A másik: valamiért nem szeretjük a mellben szűkített, onnan a-vonalú felső részeket szoknyával és nadrággal viselni, szerintünk ez sorttal mutat igazán jól, ráadásul pont a problémás részre - vastag comb - vezeti a szemet. A szandálnak köszönhetően a képen látható lány megjelenése öreges lett, úgyhogy nem sokat kell/ene tennie, csak azt lecserélnie, egy hozzá való táskával kiegészítenie és máris jobb lenne az összhatás.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés