free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 laza nyári nadrág

Borsa         Címkék: divat, lista, nadrág, nyári, praktikus 15 hozzászólás

Jön a meleg, de reggelente még lehetnek hidegek, és akkor bizony jól jön egy-egy olyan nadrág, amit hűvös időben leengedve, a melegben felhajtva viselhetünk.

Az alábbi listában található öt nadrág valóban praktikus, mert míg reggel leengedve viseljük, addig anyagánál fogva megengedi, hogy délután, a melegben felhajtva hordjuk. Egy dolog van, amit sajnos tudomásul kell venni, hogy a vasalás jóval komplikáltabb ezeknél az anyagoknál, vigyázni kell, hogy ne fényesítsük ki, miközben vasaljuk, ehhez képest hamar gyűrődnek.


Barna - Orsay

Az elengedhetetlen barna szín, ami igen sok mindenkinek jól áll. Az övnek köszönhetően ez egy elegánsabb változata a vékony, nyári nadrágoknak és megfelel a fenti kívánalmaknak, azaz: a szára kedvünk és időjárás szerint tetszés szerint állítható, felhajtható. Majdnem minden színt viselhetünk hozzá, egy a lényeg, hogy anyagában passzoljon a nadrághoz, tehát természetes anyagú felsőkben, kardigánban, pulóverben gondolkodjunk. Hétköznapra ajánljuk, a vastag combú lányok figyeljék, hogy feszül-e rajtuk, mert ha igen, felejtős.


Elegáns - Sinequanone

Elegánsabb lenge gatya után kutatva találtuk ezt a darabot. A szára háromnegyedes és enyhén szűkülő, tehát magas sarkúval jól mutat, de egy rohangálod lapos is jó választás lehet hozzá, de persze csak a vékony lábúaknak - bocs, van, amit tudomásul kell venni. A derékrésze enyhén magasított, tehát az inget, trikót betűrve viseljük hozzá.

Fehér len - Springfield

Akik a fehér lenvásznat kedvelik. Jól mutat barnával, és a barna árnyalataival. Munkába, hétköznapra simán elmegy, elegánsabb alkalmakkor inkább ne viseljük. Ezt a nadrágot sajnos telt alkattal rendelkező olvasóinknak nem ajánljuk, még teltebbé teszi majd őket. A szára felhajtható, de csak háromnegyedig, térd alá nem ér feltűrni, nem néz ki jól. Egy masnis megkötéssel romantikussá tehetjük a megjelenésünket - de ezt már mindenki döntse el saját ízlése szerint.


Sportos - Tally Weijl

Ezen a sportos méregzöld nadrágon minden állítható: a szára is és a derékrésze is. Alapvetően bővebb szabású nadrágról van szó, tehát bármilyen alkatra jó. Sportos jellegéből adódóan ne próbáljunk meg kihozni belőle semmilyen elegáns hatást.Kakukktojás - Tatuum

Hétköznapibb viselet, szára enyhén bővülő, ezért bármilyen típusnak jól áll, de azt vegyük figyelembe, hogy a bő szabás ellenére is feszül a fenéken. Fehérrel bátran kombinálhatjuk. Ez a nadrág sajnos nem felhajtható - ez az egyedüli kakukktojás a listában -, de ez csak az után derült ki számunkra, hogy megpróbálkoztunk vele. Szóval, hétköznapra, melóba, felhajtás nélkül alapdarab lehet a nyári cuccok között.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés