free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nyári ruhában

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kirakat, nyár 85 hozzászólás

Megmutatjuk, hogyan tud egy melltartó és egy fekete lakköv tönkretenni egy viszonylag jó ruhát. Persze mutatunk egy jó példát is. Az utcán láttuk.

Úgy tűnik, rosszul kommunikáljuk azt az íratlan szabályt, amit a világ legtöbb országában a nők szem előtt tartanak és alkalmazzák, miszerint pánt nélküli felső rész, pánt nélküli ruha alá nem veszünk fel pánttal ellátott melltartót. Szilikont sem.A képen látható lány nem sokat teketóriázott, amikor azon gondolkodhatott, milyen kiegészítőket viseljen ehhez az egyébként igen divatos és csinos sötétkék ruhához. A ruha szabása, színe önmagában is hangsúlyos, pontosan ennyi és nem több kiegészítő szükségeltetett hozzá. A karkötő és a kerek fülbevaló - sajnos a képen annyira nem látható - színe világoskék és sötétkék, így tökéletesen passzol a ruhához, a fehér nyári cipellő fehérségét is elbírja az összeállítás, hiszen a mellrésznél ugyanez a szín szerencsére bejátszik. Egyetlen egy dolog bántja a szemünket és ez nem más mint a fekete táska, de mivel szerencsére nem egy maxibagről beszélünk, nem rontja el a szerelést. Egy fehér táskával talán túl sok lenne a megjelenés, úgyhogy negligáltuk a fekete táskát, így bekerülhetett alanyunk az igen oldalra.
Úgy látszik, nem tudjuk elégszer hangsúlyozni: vállpánt nélküli ruhához, felső részhez nem viselünk pántos melltartót, mert az többek között a képen látható összevisszaságot eredményezi. De lépjünk is túl ezen, menjünk lefelé: azonnal szembetűnik a fekete lakk öv, ami egyáltalán nem illik ehhez a nyári vászonruhához - aminek egyébként igen jó szabása van és a lányon sem áll rosszul. Túlságosan merev, idegen ehhez a szetthez, elég rendesen tönkre is vágja, így sajnos nem ér jó pontot a ruhához egyértelműen passzoló cipő és színben harmonizáló táska. A képen látható lányról levennénk a vastag, fekete lakkövet, kapna helyette egy vastag vászonövet, ami többféleképpen is megköthető és persze kapna tőlünk egy pánt nélküli melltartót. Ha mindez meg is történne, mehetne is az igen oldalra.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés