free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 rúzs 1500 forint alatt

Borsa         Címkék: lista, olcsó, púder, rúzs 5 hozzászólás

A körömlakkok után a rúzsokat teszteltük, vajon az olcsóbbak vannak-e ugyanolyan jók, mint a drágább termékek. A válasz sajnos nem.

Korábban már leteszteltük a körömlakkokat, miközben arra a kérdésre kerestük a választ, vajon az olcsóbb termékek miben térnek el a drágábbaktól, már ha létezik egyáltalán különbség. A körömlakkok esetében nem véltünk felfedezni nagy eltérést, a rúzsoknál viszont más a helyzet. Most 1500 forint alatt kapható termékeket mutatunk be, amik között már elég nagy minőségbeli különbségek vannak.

Essence - 599 forint

Az Essence rúzsa már-már szájfényre emlékeztet, erős színekben nem is ajánlanánk, ebből a márkából válasszuk inkább a nude árnyalatokat. Az idei nagyon színes rúzstrendek mellett a másik véglet, azaz a nagyon halvány, szinte testszínű árnyalatok is divatosak, ezek közül választottunk, a rúzs színe a kupak színével egyezik. A rúzs maga illatosított és eléggé zsíros állagú, ami egyrészt azt jelenti, hogy nehezebben "nyaljuk le" a szánkról, másrészt viszont ragad, minőségében sajnos elmarad a lista többi tagjától.

Miss Sporty - 799 forint

A Miss Sporty-t már a körömlakkoknál is szerettük, és a rúzs sem okozott csalódást, szerintünk jelenleg ez az egyik legjobb márka az alacsonyabb árkategóriás termékek között. Egy tipikusan fiatalok számára pozícionált márkáról van szó, tehát a rúzsok színei sem éppen visszafogottak, mi egy narancssárgát választottunk, ami ezen a nyáron szintén divatszín, viszont kevesen tudják igazán jól viselni. Elviekben a narancs jól mutat a sötétebb és a világosabb bőrön is, viszont itt figyelembe kell vennünk a fogaink színét is, mert a pirosas árnyalatokhoz hasonlóan a narancs is sárgít.

NYC - 649 forint

A NYC rúzsaiban első körben a színek fogtak meg minket - gyönyörű rózsás, narancsos és karamell árnyalataik vannak, amik közül nekünk egy korall szín tetszett meg a legjobban - de a rúzs fedése sajnos nem olyan egyenletes, mint például a Miss Sporty-é vagy a Rimmel-é. A halvány korallos árnyalatok viszonylag sok bőrtípusnak jól állnak, a halvány és a barnás bőrűek egyaránt viselhetik, esetleg a szín erősségével lehet játszani.


Rimmel - 1299 forint

Rengeteg, most divatos színben kaphatóak a Rimmel termékek, nekünk leginkább a rózsaszínes árnyalataik tetszenek a legjobban, az általunk választott rúzs felkenve egészen merész, nyárias színt ad. Ezek elsősorban a "rózsás arcbőrűeknek", tehát az alapvetően világosabb, barnulásra kevésbé hajlamos bőrű nőknek állnak jól, ha ilyen színűre festjük a szánkat, arra azonban figyeljünk, hogy a szemeinket kevésbé hangsúlyozzuk, egy kis szemceruza is megteszi.

Oriflame - 1399 forint

Az Oriflame rúzsa az egyetlen metallikus hatású az 5 közül, mi egy sötétebb, burgundiba hajló barna árnyalatot választottunk. Ez a rúzs tipikusan esti sminkekhez ajánlott, partiba, randira, rendezvényekre, napközben, esetleg irodába szerintünk túlzás. A burgundi színek egyébként elsősorban kissé sötétebb, napbarnított bőrű nőkön mutatnak igazán jól, egy világos arcbőrt túlságosan sápadttá tesznek.

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés