free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olga Kurylenko nem akar orosz milliomos pasit

Borsa         Címkék: danielcraig, milliomos, olgakurylenko, orosz, színésznő 0 hozzászólás

Bár megtehetné, mégsem akar orosz milliomos pasikkal járni a legújabb James Bond-lány. Úgy gondolja, hogy az orosz újgazdagok egyszerűen megveszik a nőket kilóra.

Míg honfitársai közül sokan bármit megtennének azért, hogy kifogják a legtutibb partit egy menő üzletember személyében, Olga Kurylenko, aki Daniel Craig partnerét alakította A kvantum csendje című Bond-filmben, nem akar csatlakozni azokhoz a nőkhöz, akik gyakorlatilag két lábon járó vagyontárgyakként funkcionálnak a milliomosok oldalán. Kurylenko nem is tartja sokra azokat a nőket, akiknek ez az állapot megfelel.

"Nem szeretem a gazdag orosz férfiak mentalitását" - mondta az Esquire magazinnak. "Azért, mert van pénzük, azt hiszik, hogy megvehetik a nőket, és ezt meg is teszik. Az egyáltalán nem jellemző rájuk, hogy találkoznak valakivel és szerelmesek lesznek." Kurylenko szerint az, hogy az orosz milliomosok így bánnak a partnerükkel, a nők hibája, mert mindezt megengedik nekik.

A modellből lett színésznő azt is elárulta, hogy inkább azokat a férfiakat kedveli, akik festenek vagy valamilyen kreatív dolgot művelnek. A 30 éves sztár két sikertelen házassága alapján azonban arra lehet következtetni, hogy neki egyik típus sem jött be hosszú távon igazán: első férje egy fotóművész volt, a második pedig egy mobiltelefon-kiegészítőkkel foglalkozó üzletember, akitől két évvel ezelőtt vált el.  

www.wallpaperstop.com
Olga Kurylenko

A Bond-lány gyerekkora szegénységben telt, állítólag egyetlen jó cucca sem volt, és mások levetett ruháit kellett hordania. 13 éves korában figyelt fel rá egy modellügynökség, 17 évesen pedig már a párizsi Vogue és az Elle címlapján szerepelt. Később Roberto Cavallinak, a Kenzónak és a Victoria Secretnek is dolgozott.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés