free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Öltözz rétegesen!

Borsa         Címkék: csizma, divat, kirakat, öltözködés, pulóver 1 hozzászólás

Továbbra is a kellőképpen réteges és a sikkes öltözködés közötti kompromisszumot keressük. Íme, egy újabb variáció...

Még mindig aktuális - és az elkövetkezendő másfél-két hónapban vélhetőleg még az is marad - a téma, miszerint csinosan vagy melegen öltözzünk? A legutóbbi részben már bemutattunk  egy olyan szettet, mely megoldást jelenthet a kérdésre és ezen a héten is hasonló koncepcióban gondolkodtunk. Az eredeti összeállítást a Fashionably Late divatbogból választottuk.

Az öltözék alapja egy élénk rózsaszín, basic pulóver-szürke cicafarmer párosítás. Egy ilyen árnyalatú szürke nadrághoz gyakorlatilag mindenféle szín megy a semlegesebb, pasztellesektől a harsányakon át a sötétekig, így a pulcsi színe mondhatni szabadon választható.

Poncsó: Vero Moda
Pulóver: Esprit
Nadrág: Zara
Egy ilyen felsőben, szövetkabáttal azonban még garantáltan cidriznénk, ezért kívánkozik a kettő közé egy vastag, kötött ruhadarab. Kardigán helyett alanyunk egy kevésbé magától értetődő holmit, garbó nyakú poncsót húzott és mi is ehhez tartottuk magunkat. Lényeges persze, hogy a poncsót szépen elrendezgessük a  kabát alatt, ami - mint az az eredeti fotóról kiderül - egyáltalán nem lehetetlenség. Aki nincs oda a fekete színért, poncsóból is választhat világos vagy élénkebb színűt.  A szett túlzott ékszerezést nem kíván, egy óriásmedálos nyaklánc viszont határozottan feldobja.

Kabát, kalap, kesztyű, táska: Zara
Nyaklánc: Promod
Csizma: VagabondA szövetkabát szintén egy világosszürke modell, melyről elmondható ugyanaz, amit a nadrág kapcsán már említettük: szinte minden színhez passzol. Bár alanyunk fejfedőt és kesztyűt nem visel, a magunk részéről, a réteges öltözködés jegyében azért ajánlunk ilyeneket. Az öltözékhez abszolút megfelel egy sötét színű táska is, mi azonban rábukkantunk egy még tökéletesebbre. A csizma kényelmes, nőies, hétköznapi darab, mely különösen kedvére való lehet a hótaposó-, az UGG- és a gumicsizma elszánt ellenlábasainak.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés