free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nagyestélyiben az Operabálon

Borsa         Címkék: divat, igen, nagyestélyi, operabál, utcánláttuk 31 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Igazi reneszánsz úrinői öltözet: tetőtől talpig finom, fakóarany ragyogás (a mell alatt elvarrt ruha színe-fazonja gyönyörű, szerintünk igazi mestermunka), látványos frizuraköltemény, és feltűnő, de nem hivalkodó ékszerek. Szerintünk ebben a korban így kell megjelenni az Operabálon, és így kell stílusosan, az eseménynek és az adottságoknak tökéletesen megfelelően emelni a magyar felső tíz éves rongyrázásának fényét. Nagyon szerettük, és gratulálunk.A zöld, fénylő-csillogó szálakkal átfuttatott ruha szerintünk igazi, operabáli darab: szép, elegáns, feltűnő holmi - idáig rendben is lennénk. Az ezüstszínű laptáska pedig remekül passzol az ékszerekhez és a hajszínhez - a fekete cipőn már elgondolkodnánk. De ez a gigantikus, agresszív, barna kis bunda minderre ráaggatva… ezt sehogy sem tudjuk megemészteni. Fogalmunk sincs, melyik tervezőt dicséri a ruha, de ezzel a felsővel alanyunk tönkrevágta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés