free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Oprah Winfrey tanácsai boldogtalanná tesznek

Borsa         Címkék: házasság, kapcsolat, műsorvezető, oprahwinfrey, tanács 1 hozzászólás

Különös kísérletre szánta el magát egy amerikai jógatanár. Egy éven át betartott mindent, amit Oprah Winfrey tanácsolt a showműsoraiban. Nem lett boldogabb.

Oprah Winfrey tanácsait nők milliói követik, néhány politikusnő és sztár mellett őt tartják az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb asszonyának. Egy Robyn Okrant nevű 37 éves chicagói jógatanár különös kísérletre vállalkozott: egy éven keresztül mindent betartott, amit a műsorvezető javasolt az Oprah Winfrey Show-ban és néhány más magazinban. Kíváncsi volt, hogy valóban sikeresebb és boldogabb lesz-e, és persze arra is, hogy mennyibe fog kerülni a változás. A tapasztalatairól blogot vezetett LivingOprah.com, később pedig megjelentette a Living Oprah című könyvet.

A kísérletre 2008-ban került sor. A jógaoktató összesen 57 hosszú távú és rengeteg egyszeri tanácsot fogadott meg. Például elhagyta a háztartási papírtörlők használatát, megváltoztatta a külsejét, górcső alá vette a nemi életét, és örökbefogadott egy macskát. Laza szettjeit a műsorvezető által javasolt ruhákra és cipőkre cserélte. Mindez körülbelül 5000 dollárjába és 1202 órájába került.

Okrant a Forbes Woman Magazinnak adott interjúban azt mondta: összességében nagyon boldogtalan lett. Rengeteg időt vesztegetett el azzal, hogy vakon követte a tanácsokat. A legrosszabb az volt, hogy elhanyagolta a barátait, és sokat veszekedett a férjével. Oprah ugyanis azt tanácsolta, vitatkozzanak bátran, hogy leteszteljék, mennyire erős a házasságuk. Szexuális életük unalmas lett, mert túl sokat elemezték, és a szeretkezés nem jelentett többet, mint egy teljesítendő feladatot a sok közül.

http://graphics8.nytimes.com

A jógatanár megtanulta, hogy saját magának kell meghatároznia a szépség, a siker és a boldogság fogalmát. Ráadásul Oprah sem tartja be következetesen a saját szabályait. A pazarlás mérséklésére szólít fel, közben magánrepülőgépe van, és túl van egy idegösszeomláson is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés