free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Oscart kap Oprah

Borsa         Címkék: kishír, kultúrtripp, oprah, oscar 0 hozzászólás

Oprah Winfrey számtalan díjat nyert több évtizedes karrierje alatt, az Oscar azonban eddig hiányzott. Most azt is megkapja jótékonysági munkájáért.

A díjátadó szezon ugyan még messze van, azonban az amerikai Filmakadémia már augusztusban bejelentette, Oprah Winfreyt a november 12-én megrendezésre kerülő Governors Awards díjátadón tiszteletbeli Oscarral jutalmazzák majd. A beszélgetős műsorok nagyasszonyát még 1986-ben a Bíborszív című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női mellékszereplő díjára, azt azonban elhalászta előle Anjelica Huston. Most nem színészi teljesítményét, hanem jótékonysági munkáját ismeri el az Akadémia ezzel a kitüntetéssel, számtalan eredménye közül kiemelték a róla elnevezett alapítvány által végzett tevékenységet, az Angel Network-öt ('Angyal Hálózat') és a Dél-Afrikában létrehozott iskolát is.Oprah mellett a legendás színész, James Earl Jones is kitüntetésben részesül, aki több, mint 50 filmben szerepelt karrierje során - kezdve Kubrick 1964-es sikerfilmjével a Dr. Strangelove-val - és akit az amerikai közönség leginkább Darth Vader vagy Az oroszlánkirály Mufasa-jának hangjaként ismer.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés