free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az oralitást nem tekintik szexuális érintkezésnek

Borsa         Címkék: amerika, clinton, lewinsky, orális, szex 6 hozzászólás

Amerikában újabb butaságra leltünk. Kentucky fiatalok százait kérdeztek meg, hogy az oralitáshoz milyen a viszonyuk. Megdöbbentő, hogy többségüknek ez nem szex.

A kentucky Egyetem legfrissebb kutatása szerint, a mai fiatalok az orális kielégítését nem tekintik szexnek. Ezt pedig arra vezetik vissza, hogy Bill Clintont, miután szájjal hímtagján illette Monica Lewinsky, majd ez kiderült, a volt amerikai elnök azt találta mondani, hogy nem volt szexuális kapcsolata a gyakornokával. A kutatás eredményeit most publikálták egy folyóiratban, ami a szexuális egészséggel foglalkozik. Közel ötszáz diáktól kérték ki a véleményüket az orális szexszel kapcsolatban, majd összehasonlították a közel húsz évvel ezelőtti felméréssel, amit még 1991-ben készítettek. Kiderült, hogy a megkérdezett felsőoktatásban résztvevő diákok csupán húsz százaléka tekinti szexuális érintkezésnek a orális együttlétet, míg ez az arány korábban negyven százalék volt. A kutatók véleménye megegyezik abban, hogy a Clinton-Lewinsky korszak után jóval szabadabban fogják fel a fiatalok a szexnek azon részét, ami nem a genitáliák játékáról szól. 

A legnagyobb problémát abban látják a szexuálpszichológusok, hogy ezek a fiatalok, akiknek a szexuális szocializációja, fejlődésének kezdete, pont arra az időszakra esett, amikor a médiából Clinton-Lewinsky affér végterméke folyt, nem fogják fel az orális-genitális érintkezésben rejlő veszélyeket. Joggal gondolja Borsaszerkesztő, hogy ostobák az amcsi fiatalok, nem? Legalábbis e tekintetben.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés