free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Orosz luxus a hétköznapokban

Borsa         Címkék: divat, luxus, orosz, ruha, szőrme 12 hozzászólás

Ezúttal a divattervezők által annyira kedvelt oroszos stílus luxus oldalát fogtuk meg. A vodka és a kaviár jegyében jöjjenek a szőrmék hordatóan, a mindennapokra.

A tervezők évről-évre előveszik az oroszos stílust: hol a népies vonalát, ami a népies motívumokat hangsúlyozza hangsúlyozza puritán közegben; hol a cári pompát idéző, gazdagon díszített ruhakölteményeket; hol pedig az orosz luxust idéző ruhadarabokat, amelyeknek alapja a szőrme és a nemes anyagok. Ezen a télen minden eddiginél népszerűbb ez a három vonal, melyek közül most az utolsót, a luxust sugárzó stílust emeltük ki. Ahhoz, hogy a mindennapokban is hordhass hasonló öltözékeket, most megmutatjuk, hogyan vegyítsd a szőrméket a hétköznapi ruhatáraddal.

A mindennapokban

Ennek az összeállításnak az alapja egy teljesen hétköznapi ruhatár. Mivel a földszínek most már a ruhákon is megjelennek, és nem csak kiegészítőkön láthatjuk őket viszont, kihasználva ezt, a barna garbóhoz egy piszkos barna nadrágot választottunk.Ez a két árnyalat önmagában elég unalmas lett volna, így a kiegészítőknek  élénkebb, de hasonló árnyalatú darabokban gondolkodtunk.

Garbó, nadrág: Gas, mellény: New Yorker, csizma: Buffalo, öv: Tally Weijl, nyaklánc: Springfield, karkötő: Király Bizsu, táska: Furla


Nézegess oroszos stílusú szetteket!

A feltűnő barna csizma és öv pont megfeleltek a célnak, meleg színükkel felrázták az összeállítást. Idén télen nagyon divatosak lettek a szőrmemellények, amelyekből hatalmas a választék, ezért mi is emellett a ruhadarab mellett döntöttünk. Ezeknél a mellényeknél azonban nagyon kritikusnak kell lennünk magunkkal, hogy ne váljunk nevetség tárgyává. Mindenképpen szűkített fazonú darabot válasszunk, és vegyünk derékövet hozzá, amely megmutatja az alakunkat!A fekete és a barna szín az idei szezon nagy slágere, bátran párosítsuk őket! Az élénk színű övvel elszorítva a mellény is sokkal mutatósabb, kihajtós gallérja pedig láttatni engedi a csillogó aranyszínű, népies motívumú nyakláncot, amely motívum visszaköszön a széles övön is. A meleg színek miatt itt szóba sem kerülhetnek az ezüst ékszerek, mindenképpen arany vagy barna mellett döntsünk, amely egyben jól ki is emelkedik környezetéből. A fekete színnek máshol is vissza kell köszönnie, ezért egy - a szőrme csillogását visszaadó - hüllőmintás bőrtáska mellett döntöttünk, amely kellően elegáns a magas sarkú, gyönyörű csizmához.

Különleges alkalmakra

Bár különleges alkalmakra ajánljuk a következő szettet, alapja mégis a farmer, ugyanis a divatházak egyik kedvenc viselete a laza farmer párosítása elegáns anyagokkal, amelyek együtt különleges összképet adnak. A világoskék, egyenes szárú nadrág jó alapja az elegánsabb ruhadaraboknak, főleg, hogy azok is hasonlóan visszafogott, púderes színek.

Blúz: Patrizia Pepe, Heaven, farmer: Replay, pashmina, karkötő: Király Bizsu, öv: New Yorker, nyaklánc: Springfield, cipő: Paco Gil, Alberto ZagoA selyem, zsabós blúz nagyon feltűnő, így minden tekintetet magára vonz, finom anyagával remekül kiegészíti a nadrágot. A vékony felsőhöz egy finom anyagú pashminát választottunk, amelynek szegélye végig szőrmés, ezzel tovább fokoztuk az alkalmi hatást. Hogy ne kelljen egész este kényelmetlenül magunkon fognunk, egy szürke övvel rögzítettük a pashminát. Bár itt csak jelzés értékűen van jelen a szőrme, de a nemesebb anyagok segítségével ebben a szettben is megteremthető az oroszos elegancia.Az ékszereknél figyelnünk kell, hogy hangsúlyosak és csillogóak legyenek, ne vesszenek el a fényes felületek és a szőrme között. Ehhez az összeállításhoz inkább az ezüstös színek passzolnak, a szürke pashmina és a blúz hideg fénye miatt. A medálos nyakláncon visszaköszönnek a népies virágmotívumok, amelyek még nőiesebbé teszik az összképet. Mindehhez pedig elképzelhetetlen, hogy ne magas sarkút vegyünk fel, kerítsük elő a legelegánsabb, legmutatósabb cipellőnket, amely illik a különleges öltözékhez.

Elegáns alkalmakra

Talán az orosz luxust a legjobban visszaadó összeállítás következik. A fekete ceruza szövetszoknya és a lila ing párosítása az alapja, amelyek így, önmagukban is elég látványosak. A szoknya anyaga miatt muszáj elegánsabb inget választanunk, nem engedi meg a lazább stílust. A lilának ez a sötét árnyalata remekül illik a feketéhez és így együtt rideg hangulatot sugároznak, ami az orosz stílus egyik jellemzője. A lila harisnya és a fekete tűsarkú tovább fokozza a hatást, de ebben még nem lenne semmi extra, az izgalmat itt is a szőrme hozzáadásával értük el.

Ing: Gas, szoknya: Patrizia Pepe, Heaven, mellény: Sinéquanone, harisnya: Calzedonia, cipő: Buffalo, kesztyű: Király BizsuA rövid szabású szőrme mellény hosszú, változó színű szálaival nagyon elegáns darab, ami meghatározza az egész szettet. A mellény, rövid szabásának és keresztcsíkjainak köszönhetően a mellrésznél szélesít, és mivel a szoknya magasított dereka megmutatja alakunkat, nem kell aggódnunk, hogy drabálisnak látszódunk benne.Kihasználva az ing ujjának szűkített kézelőjét, egy hosszú bőrkesztyűt is vettünk hozzá, amelynek a tetején szintén szőrme található. A masnis ingnyak és a kesztyű miatt nincs szükség ékszerekre, de nem is igényeljük a sok szőrme mellett.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés