free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Feleség-neveldét működtet az orosz kormány

Borsa         Címkék: feleség, iskola, katona, kishír, kultúrtripp 117 hozzászólás

Az orosz kormány a szívén viseli a háborúkban elárvult lányok sorsát. A bentlakásos iskola tanulóit a kultúra és a művészetek szeretetére nevelik.

Míg a világ iskolásai a számokkal és a nyelvtannal küzdenek, addig a moszkvai szuperiskola tanulói számára az alapok már nem elegendőek. A tananyagban minimum három idegen nyelv ismerete, tradicionális ír tánc és lovaglás is szerepel. A 640 lány - akik mind 10 és 17 év között vannak - ráadásul különböző uniformist visel minden egyes órához, a gasztronómiához természetesen fehér köpenyt, a kadét-bálokhoz pedig az intézmény által biztosított estélyi ruhákat. A bentlakásos iskolát az orosz kormány olyan lányok számára hozta létre 2008-ban, akik elvesztették szüleiket a háborúban, vagy azok éppen külföldi kiküldetésen vannak, idén pedig az első végzős osztály is elhagyta az intézményt.Az iskola célja, hogy tanulói értékeljék az élet szépségeit, a művészeteket és a kultúrát, éppen ezért minden diáknak meg kell keresnie a számára legmegfelelőbb hobbit, legyen az belsőépítészet, szobrászat, előadóművészet vagy sport. Persze az intézmény bírálói szerint ezáltal az ország csak tökéletes feleségeket próbál nevelni katonáik számára, ami kissé viktoriánus elképzelés.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés