free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Oroszlánmancs cipő az új őrület

Borsa         Címkék: cipő, divat, kirakat, kishír, louboutin 3 hozzászólás

Az új Loubotuin cipő egy oroszlán mancsát utánozza. Blake Lively és Sarah Jessica Parker szerint divatos, szerintünk inkább bizarr.

Blake Lively és Christian Louboutin híresen nagy barátok, nemrég azt is láthattuk, hogyan kapta karjaiba a cipőtervező géniusz a szőke színésznőt, így nem csoda, hogy Lively az elsők között viselheti Louboutin legújabb kreációit. A Louboutin darabok mindig szemet gyönyörködtetőek és különlegesek, ilyen cipőre azonban nem számítottunk. A francia tervező egy oroszlán mancsára hasonlító tűsarkút dobott piacra, amit mi a divatos helyett inkább a bizarr jelzővel illetnénk. A barna hasított bőr cipő eleje négy lábujjra van osztva, ahol a körmöket csillogó fekete kövek képviselik. Lively egyébként nem a legelső a cipő rajongóinak sorában, Sarah Jessica Parker filmpremierjén egy vörös estélyihez párosította a furcsa lábbelit.Úgy tűnik, jövő nyárra az 'állati' cipő lesz minden divatőrült vágya, Alexa Chung, Katy Perry és Sarah Jessica Parker mostanában például cicás balerina cipőt viselnek előszeretettel.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés