free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: őszi-téli kollekció körkép

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, ősz 11 hozzászólás

A répanadrág, a műszőrme, az arany szín és a csipke is trendi lesz az őszi-téli szezonban, sőt, aki szeretné, akár sortban is átvészelheti majd a mínuszokat. Trendkörkép az aktuális kínálat jegyében.

A középkategóriás budapesti ruhaboltokat járva meg kellett állapítanunk, hogy az előttünk álló hónapok divatját nem a finomság és a mértékletesség uralja. Számos olyan szabás, anyag, szín és mintázat maradt vagy épp jött divatba, melyekkel bizony nagyon csínján kell bánni, ha az ízléses megjelenés a cél.

Nem túl felvillanyozó például, hogy az állatminták - különös tekintettel a párducmintára - továbbra is divatosak, sőt, egyre inkább. Annyiban viszont javult a helyzet tavalyhoz képest, hogy már csak elvétve találunk iszonyatos fantázia-színkombinációkban pompázó változatokat (értsd: rózsaszín-fekete zebraminta és társai), az állatminták színvilága idén inkább a természetest imitálja. Attól még, hogy elmúlt a nyár, a virágmintáktól nem szabadultunk meg, bizonyosnak látszik, hogy elkísérnek bennünket ősszel és télen is. A különbség annyi, hogy a nagymami otthonkájára illő virágmintákat az új kollekciókban a tapétákról ismerős virágminták váltották fel. Az előzőek tükrében pedig szinte örömtelinek tűnik az a tény, hogy a kockás minta is divatos maradt, főképp ingeken és egyberuhákon.A most kezdődött szezon két olyan újdonságot is hozott, melyekkel nagyon könnyű mellélőni, telibe találni viszont kifejezetten nehéz, ezek pedig az arany szín és a csipke. Az arany szín egyelőre elsősorban alkalmi cuccokon mutatja meg magát, de a magunk részéről ezek között sem bukkantunk még olyan darabra, melyet szívesen viselnénk vagy akár ajánlanánk másnak. A csipkével mind alkalmi, mind pedig hétköznapi viseletre szánt holmikon találkozhatunk, körutunk során még csipkés melegítőfelsőhöz (!) is volt "szerencsénk". Bár ez utóbbitól elborzadtunk, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy akad jó néhány valóban mutatós csipkés holmi az üzletekben, gondolunk itt elsősorban az olyan modellekre, melyeken diszkréten, inkább csak betétként és/vagy díszítés jelleggel van jelen a csipke.

Múlt télen az indokoltnál nagyobb slágernek számított a műszőrme és úgy tűnik, ebben a szezonban is megvan minden esély ugyanerre. A színek és a fazonok viszont érdemben nem változtak, az idei modellek akár tavalyiak is lehetnének. Fekete, szürke és/vagy drapp műszőrme mellényt minden magára valamit is adó márkánál láttunk, de itt-ott befigyelt már egy-egy kabát, usánka, sőt műszőrme táska is.Kimondhatjuk, hogy 2010/11-es ősz-tél legdivatosabb nadrágfazonja egyértelműen a bokánál visszahajtott répanadrág. Az összes általunk meglátogatott üzletben találtunk ilyen nadrágokat, méghozzá olyan mennyiségben, amitől úgy éreztük, hogy mindenképp ránk akarják erőszakolni. (És valóban...) A cicanadrág elkötelezett híveinek sem kell ugyanakkor aggódniuk, ugyanis ez a fazon velünk maradt és továbbra is az elmúlt években megszokott, bőséges választékban kapható. Trendi lesz az őszi-téli hónapokban a sort és a miniszoknya is, ami leginkább a formás lábú és nem fázós csajok számára jó hír. Sokkal többen örülhetünk viszont annak, hogy a maxikardigánok, maxipulóverek nem kevésbé divatosak, mint akár tavaly vagy tavalyelőtt, sőt, az idei darabok még hatalmasabbak és még vastagabbak, mint az előző évek modelljei.

A fekete és a szürke ellenlábasai számára még nem jött el a pezsgőbontás ideje, ugyanis ez a két szín az aktuális ősz-tél trendszínei között is szerepel. Az aktuális kollekcióban jelentős hangsúlyt kaptak továbbá a drapp és a barna legkülönfélébb árnyalatai. A szürke-barna párosítás pedig akár egy ruhadarabon belül, akár szettben rendkívül menőnek számít. Mindemellett óvatosan szivárog vissza a divatba a piros szín, egyelőre kollekciónként csak néhány ruhadarab, illetve kiegészítők formájában, de - már csak jellegénél fogva is - észrevehetően.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés