free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk ősszel, csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, ilyenekvagyunk, kirakat, ősz 34 hozzászólás

A hirtelen jött ősz bennünket is összezavart, nem csodálkozunk hát azon, hogy mostanában kevés jól összerakott szettet látunk az utcán. Ilyenek vagyunk.

Amikor hirtelen beáll a hideg, nem biztos, hogy azonnal harmonikus őszi szettet tudunk prezentálni - főleg akkor nem, ha hétfőn még 25 fok van, kedden viszont csak 12. Ilyenkor időt kell hagyni az agyunknak arra, hogy szépen ráálljon a hidegebb vonalra és arra, hogy ennek függvényében megfelelő cipő-nadrág-kabát párosításokban és azok cizellálásában gondolkodjon. Az utcákat járva zömében sajnos rossz szerelésekre bukkantunk, de mivel bennünket is sokkolt a hirtelen jött hideg - és lányos zavarunkban nálunk is becsúszik olykor-olykor a Converse-farmer-bőrdzseki kombináció -, most még elnézzük - magunknak is -, a rossz összeállításokat... Ilyenek vagyunk ősszel, csizmában.Agyban még a nyárban járunk, ám az időjárás egyre gyorsabban tolja ránk az ősz egyértelmű jeleit. Ahogy a bevezetőben is írtuk, szerintünk normális, ha ilyenkor - a hirtelen váltásnak köszönhetően - kisebb zavar támad a rendszerben (rendszer=öltözködés), és nem minden klappol úgy, ahogy kellene. Nos, ez a képen látható leányról nem mondható el, tökéletesen ötvözte a nyári cicanadrágot az őszi, zöld bokacsizmával, amihez színében tökéletesen egyező pulóvert vett fel. A fekete és a zöld nagyon jól megy egymáshoz, látható, hogy kizárólag ebben a két színben gondolkodott utcamodellünk. A pulóverre csatolt masnis öv némi vitatkozásra adott okot szerkesztőségünkben - egyesek szerint túl nyálas ehhez a vagány szetthez -, összességében viszont nem ront annyit a megjelenésen, hogy ne kerüljön az igen oldalra. Ahogy már többször is írtuk: a cipő és táska színének egyezése már nem kötelező a harmonikus megjelenés jegyében - erre is tökéletes példa ez a cucc. Kora őszi, vagány szerkó, jó volt ránézni.
Bár a bevezetőben azt ígértük, nagy dorgálást senki sem kap az őszi eleji szedett-vedett szereléséért, és mivel magunkból indulunk ki, tudjuk, hogy mindenhez idő kell, de be kell valljuk, ezt az összeállítást látva igen csak magunkra kellett parancsolni. Persze némileg túloztunk, de egy dolog biztos: a fenti szettben, semmi nem megy semmihez. A csizma nem passzol a  lilás-szürkés leggingshez, ahogy ehhez sem megy a kabát (bár a kabát és a csizma még akár jól is mutatna együtt, egy egészen más nadrággal és betűrt inggel). A kabátka alól kikandikáló - jó, kilógó - ing még inkább bezavar, ennek a ruhadarabnak a megjelenése a szettben még inkább erősíti az összevisszaság érzését. Egyedül a csizmát tartanánk meg ebből a szettből, amihez bármit el tudnánk képzelni, de a képen látható darabok közül egyiket sem. Nem baj, van még idő, a vénasszonyok nyara alatt lesz időnk összeszedni gondolatainkat és végig gondolni őszi-téli ruhadarabjainkat.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés