free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk őszi egyenöltözékben

Borsa         Címkék: cicanadrág, dzseki, ilyenekvagyunk, kirakat, ősz 18 hozzászólás

Dzseki-top-cicafarmer-csizma összeállításokkal meglehetősen gyakran találkozhatunk a pesti utcán. Ezt is lehet jól és rosszul is csinálni. Ilyenek vagyunk.

Az idei, budapesti ősz "kötelező" női egyenöltözéke ismét a - már több szezon óta igencsak bejáratott - dzseki-top-cicafarmer-csizma kombináció. Alapvetően nincs is ezzel gond, legalábbis azok esetében, akik ügyesen csinálják. Viszont akadnak bőven olyanok is, akik egy ilyen, valljuk be, nem épp bonyolult koncepciójú szett összeállításakor is tudnak hibázni. Következzen egy-egy példa.Különösebben fantáziadúsnak ugyan nem, de ízlésesnek és korrektnek annál inkább nevezhető ez az outfit. Alanyunk gyakorlatilag nem tett mást, mint hogy egyszerű, feltűnésmentes,  kizárólag kék és bézs színű - itt külön jó pont jár a szürke és a fekete mellőzéséért - ruhadarabokat és kiegészítőket kombinált, amelyek mindegyike méretben is megfelelő  számára - szemmel látható. Mindez pedig épp elég a harmonikus, összeszedett hétköznapi megjelenéshez. A képen látható összeállítás nyilván nem olyan szett, ami után egyértelműen mindenki megfordul, de kifejezetten jó ránézni. Ha mindenki csak ennyire erőltetné meg magát, máris kellemesebb lenne az utcakép.
Képünk szereplője kockázatmentesen unalmas szürke-fekete cuccokat pakolt magára. Ebből a színvilágból csak a csúnyácska szőrmegallér és a táska arany lánca lóg ki, ám ezek inkább rontják, mintsem javítanák az összképet. Ami azonban sokkal nagyobb hiba, hogy mind a szövet dzseki, mind pedig a nadrág bizony egy-két számmal kisebbnek tűnik a kelleténél. Itt emelnénk ki, hogy egyáltalán nem a hölgy testalkatával van problémánk! Ha hosszabb - és lehetőleg szőrmegallértól mentes - dzsekit és magasabb derekú, valamint kicsivel kevésbé cuppanós hatású nadrágot választ, akkor egy csinos, nőies nő állna előttünk, akinek semmi keresnivalója nem lenne a "nem" oldalon.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés