free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dizájnos fokhagymanyomó

Borsa         Címkék: dizájn, fokhagymanyomó, karácsony, lista, tárgy 2 hozzászólás

A fokhagymanyomó hasznos eszköz a konyhai munkálatok során, és karácsonyi ajándéknak sem utolsó. Ezért öt kimondottan dizájnos nyomót választottunk.

Nemsokára karácsony, és bizony nem árt, ha valamilyen hasznos dolog is kerül a fa alá. A konyhai felszerelések mindig jól jönnek, egy fokhagymanyomó pedig kiváltképp megkönnyítheti a főzési munkálatokat, főleg ha valaki nem bánik jól az aprítókésekkel. Persze nem egy bonyolult eszközről van szó, a gyártók azonban próbálnak minél egyedibb és könnyebben használható fokhagymanyomókkal meglepni minket. Ki is választottunk öt dizájnos darabot.

www.netedeny.huFelakasztható - Brabantia

Ezzel a fokhagymanyomóval - hosszú nyelének köszönhetően - könnyedén préselhetjük össze a gerezdeket. Ráadásuk a két végén található hurkok segítségével fel is akaszthatjuk a falra vagy a konyhaszekrényre. Az anyagát tekintve rozsdamentes acél, és a gyártó ígérete szerint jól tisztítható mosogatógépben is.

www.homebits.co.ukÜveg tartóval - Eva Solo

Ez az igazán dizájnos fokhagymanyomó nemcsak a formája miatt érdekes, hanem azért is, mivel nincsenek rajta lyukak, amelyek megnehezítik a tisztítást. Lyukak helyett egy recézett nyelv található a szerkezetben, és ezen keresztül préselődik ki az összenyomott fokhagyma. A nyomóhoz egy üveg tartó is jár, amibe további gerezdeket helyezhetünk, arra az esetre, ha hirtelen fokhagymát lenne kedvünk összenyomni.www.surlatable.comKényelmes nyelű - OXO

Az OXO fokhagymanyomója puha nyéllel rendelkezik, ennek segítségével sokkal kényelmesebb összepréselni a fokhagymát, hiszen elnyelik az általunk kifejtett erő nagy részét, így nyugodtan lehet vele erőlködni, nem fogjuk a tenyerünkön érezni. Ráadásként egy beépített műanyag lyuktisztító is található rajta, amit az egyik szár átfordításával lehet könnyedén használni.
www.netedeny.huHámozatlanul nyomó - Zyliss

A svájci Zyliss fokhagymanyomója új dizájnt kapott, ezen kívül igen egyszerű használni, hiszen még meg sem kell szabadítanunk a gerezdeket a héjuktól. Csak belepakoljuk a hámozatlan gerezdeket a szerkezetbe, és az kinyomja nekünk a héjából a fokhagymát. Állítólag tisztítani is nagyon könnyű.


www.viewpoints.comForgatható

A képen látható fokhagymanyomó úgy préseli össze a gerezdeket, hogy nekünk nyomni sem kell közben az eszközt - csak forgatni, mint egy darálót. Egyéb előnye, hogy könnyedén tudunk vele adagolni, hiszen addig forgatjuk a kart, amennyi fokhagymára szükségünk van. A maradékot ráadásul tárolni is tudjuk a zárható aljzatnak köszönhetően.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés