free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Két ünnep között: kényelmesen és stílusosan otthon is

Kádas Andi         Címkék: divat, karácsony, kirakat, tél, ünnep 23 hozzászólás

A két ünnep közti napokban otthon lazulunk, amit tehetünk slamposan vagy ízlésesen is. Mi az utóbbira szavazunk és megmutatjuk, miben tesszük.

Vége van a karácsonynak, a szerencsésebbek két ünnep között keveset, vagy egyáltalán nem is dolgoznak. Végre nem kell korán kelni, nem kell kosztümöt viselni és egész nap magas sarkú cipőben rohangálni, az év végi lazulós napokat csak kényelemben szeretnénk tölteni, egy bögre forró kakaó és egy jó könyv társaságában - igen, bármennyire is közhelyesnek hangzik, így szeretnénk. Na, de ehhez minek is öltöznénk ki, megteszi egy kopott melegítőalsó meg egy kinyúlt póló. Mivel két ünnep között vagyunk, mi úgy gondoljuk, hogy ha már van rá időnk és energiánk arra, hogy kicsit többet foglalkozzunk magunkkal, adjuk meg a módját a lustázásnak is. Most nem forró ital és sütemény recepteket adunk közzé, az mutatjuk meg, hogy hogyan öltözhetünk fel egyszerre ízlésesen és kényelmesen, és ha véletlenül betoppanna az anyós, após, nem várt rokon, barátok, akkor sem kell majd szégyenkeznünk.

Ha kényelmes öltözékre vágyunk, nem akarjuk, hogy a ruhánk akadályozzon minket a mozgásban (lásd a fotelban heverészésben), a legjobb választás egy puha, meleg pulóverruha. Jelenleg nagyon divatosnak számít, találhatunk kötött, csíkos, norvég-mintás, bolyhos, hosszú ujjú, rövid ujjú, garbós, kapucnis verziót, csak bírjuk kiválasztani a kedvencünket. A teljesen testhez simuló pulóvert csak tökéletes alakúaknak ajánljuk, mivel a vastag, kötött anyag egyébként is erősít, ráadásul a hosszú fazon megmutat minden olyan részletet, amit esetleg takargatni szeretnénk, ami -lássuk be- így a karácsony, a sok bejgli, szaloncukor és kacsasült után mindannyiunknál előfordul. Az egyenes szabású, testkövető, de nem testhez simuló fazon az ideális, ami egyébként sokkal kényelmesebb is. A mintás darabok nemcsak aranyosak, de elterelik a tekintetet a problémás részekről. A vízszintes csíkozással azonban vigyázzunk, mert optikailag szélesítik alakunkat.
Ha sikerült kiválasztani a kedvenc ruhánkat, párosítsuk egy vastag harisnyával, amiből szintén találhatunk vidám, mintás darabokat, amik feldobnak még egy egyszínű, egyszerű szabású pulóvert is. Általában azt a szabályt alkalmazzuk, hogy egy egyszínű ruhát mintás harisnyával kombinálunk, egy mintás ruhát pedig egyszínű harisnyával, de ha biztosak vagyunk kreativitásunkban és ízlésünkben, akár különböző mintákat is párosíthatunk, a lényeg, hogy harmonikus legyen az összkép.

Ha a fent említett váratlan anyós-látogatás mégis bekövetkezne, csak magunkra aggatunk egy nyakláncot vagy egy szép fülbevalót és máris társaság-képes az összeállítás, ha pedig kiderül, hogy a vendégek még éhesek is, mi meg épp most majszoltuk el a bejgli maradékát, akkor csak magunkra kapunk egy csizmát, egy meleg kardigánkabátot, sapkát, sálat és szaladhatunk is a közeli kisboltba.

Mi az összeállításunkban natúr színeket kombináltunk, egy egyszerű bézsszín pulóverhez bohókás, szürke csíkos harisnyát választottunk, melyhez könnyen találunk harmonizáló kiegészítőket. Az a szabály, miszerint a cipőnknek és a táskánknak megegyező színűnek kell lennie, már régen lejárt, arra azonban mindenképp ügyeljünk, hogy stílusukban passzoljanak. Épp ezért a nagy, törtfehér -bevásárlásra is tökéletesen alkalmas- táska jól kiegészítője a lapos sarkú, kényelmes, barna lovaglócsizmának, mellé válasszunk még egy világos színű bojtos sapkát, pihe-puha sálat, és megvalósítottuk a kitűzött tervünket: öltözékünk egyszerre bájos és kényelmes.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés