free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: pakolós táskák

Borsa         Címkék: ccucckereső, kirakat, táska, tavasz 15 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal tavaszi, pakolós táskák után kutattunk.

A kistáska-nejlonszatyor párosítás még mindig népszerűbb az elviselhetőnél, pedig az üdvös alternatívát jelentő pakolós táskák nagyságrendekkel tetszetősebbek és kényelmesebbek is. Ezen a héten ilyen táskákat válogattunk, széles ívben kerülve a komor küllemű modelleket.

Zöld: Hilfiger Denim, 21 990 forint
Bézs: Esprit, 17 400 forint
Barna: Mango, 29 990 forint
A nagy méretű, vállon hordható táskák a legpraktikusabbak akkor, ha nap mint nap sok cuccot kell magunkkal hordanunk. A lekerekített formájú, viszonylag rövid pánttal ellátott táskák továbbra is menők - a  kínálat is ezekből a legbőségesebb -, ám ezek csak a magasabb nőknek állnak igazán jól.  A filigrán alkatú csajok ilyen formájú táskával az esetek többségében zsákos manó hatását keltik, ezért ők jobban járnak, ha inkább szögletes fazonú modellt választanak.

Mintás: Desigual, 17 990 forint
Camel-kék: Zara, 29 995 forint
Piros: Zara, 29 995 forint
A szezon legtrendibb táskafazonja a bowling táska. Ezen belül is a retró stílusú, valamint a feltűnő színű és/vagy mintázatú modellek mennek leginkább. Az ilyen típusú táskák a sportostól kezdve a bohókáson át a hétköznapi elegánsig gyakorlatilag mindenféle stílusú szettbe beilleszthetők. Kézben vagy karon tanácsos hordani őket.

Kék: Esprit, 16 800 forint
Fekete-fehér mintás: Built NY, 13 900 forint
Barna: Desigual, 19 990 forint
Akik inkább csak alkalmanként cipekednek, azoknak ajánljuk ezeket a komfortos maxitáskákat, melyek befogadóképességüket tekintve semmiben sem maradnak el egy nagy méretű nejlonszatyortól, viszont igényesebbek és strapabíróbbak is.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés