free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Paris Hilton végre jól néz ki

Borsa         Címkék: , kiegészítők, kirakat, parishilton 5 hozzászólás

Paris Hilton végre szuper stílusérzékkel lépett az utcára. Bár az online magazin, ahol találtuk a képet, azon akadt fenn, hogy masszázsra ment, minket nem ez érdekel.

A celebet, aki arról híres, hogy úton útfélen kivillantja nemi szervét és botrányosan viselkedik, most igazán kitett magáért, pedig csak egy masszázsra szaladt be a városba. Nem csak a ruháján ámulunk, hanem az összképen. Nézzük ezt a virágos, már-már csicsás ruhát, amelynek sem a szabása, sem a anyaga nem egy különlegesség, még azt is el tudjuk képzelni, hogy egy hazai kínai piacon hasonlóra bukkannánk. Paris – esetleg a sztájlisztja – viszont olyan komoly kiegészítőket aggatott a ruha mellé, ami egyszerűen ámulatba ejtően széppé varázsolta a csaj megjelenését.A ruhán látható stilizált növényeket valahol már láttunk, talán anyánk szekrényében, hiszen a hetvenes-nyolcvanas években igen nagy divatja volt a hasonló kelméknek. A nagy, türkiz ékszerek tökéletesen illenek, a ruha anyagán is megtalálható kékhez. A gyöngyház fényű lakkcipő és a táska is összecseng és az a helyzet, hogy Paris dekoltázsa is elbűvölő - még akkor is, ha tudjuk, nem természetes. Nekünk bejött ez a nyári szett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés