free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Japán megtagadta a beutazást Paris Hiltontól

Borsa         Címkék: celeb, japán, , parishilton 3 hozzászólás

A Japánban bárkitől megtagadhatják a belépést, aki kábítószerügybe keveredett. Ennek értelmében nem meglepő, hogy Paris Hiltont nem engedték be az országba.

Megtagadták a beutazást szerdán a japán hatóságok a kábítószervádak miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Paris Hiltontól. A híresség kedden húgával együtt érkezett a távol-keleti országba, de Paris Hiltont a hatóságok feltartóztatták, kikérdezték, majd arra kérték, hogy maradjon a Narita repülőtér szállodájában, hogy szerdán további kérdésekre tudjon felelni.A Japánban érvényes előírások szerint bárkitől megtagadhatják a belépést, aki kábítószerügybe keveredett. Paris Hilton szerdán Tokió Roppongi nevű szórakozó negyedében jelent volna meg egy divatbemutatón, de show-t lemondták. A hírhedt örökösnőt augusztusban érték kábítószer-birtokláson, 0,8 gramm kokain volt nála. Paris Hilton alkut kötött a hatóságokkal, ennek keretében felfüggesztett börtönbüntetést, közmunkát és pénzbírságot szabtak ki rá.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés