free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Évtizedekkel fiatalabb pasi a divat?

Borsa         Címkék: demimoore, divat, kapcsolat, korkülönbség, pasi 1 hozzászólás

A közelmúltban több középkorú nőről is kiderült, hogy szeretőjük korukat tekintve akár a fiuk lehetne. És van, aki büszkén vállalja kapcsolatát a nyilvánosság előtt is.

Míg az idősebb, fiatal nőkkel randizó pasik megszokottnak számítanak, sokan nem nézik jó szemmel az érett nők és a náluk évtizedekkel fiatalabb férfiak kapcsolatát. Legutóbb Iris Robinson politikusnőről, az északír miniszterelnök feleségéről derült ki, hogy egy nála 41 évvel fiatalabb tinédzserrel folytatott viszonyt tavalyelőtt. A botrányt fokozta, hogy az akkor 19 éves lovag kétes körülmények között jutott 50 ezer fontos hitelhez, amiből kávézót nyitott. A románc alig egy évig tartott, és miután az ügy nyilvánosságra került, Iris Robinson politikai karrierjének befellegzett.

A napokban került nyilvánosságra az is, hogy Sam Taylor-Wood, a John Lennon fiatalkorát feldolgozó Nowhere Boy 43 éves rendezője gyereket vár a film 19 éves főszereplőjétől, Aaron Johnsontól. A pár a nyilvánosság előtt is vállalja a kapcsolatot. Taylor-Wood azt nyilatkozta, hogy mindig is bátran élte az életét, és soha nem törődött mások véleményével, mindig a szívére és az ösztöneire hallgatott.

http://blog.lrytas.lt
Demi Moore és Ashton Kutcher

A Marie Claire magazin szerint nem kizárt, hogy az évtizedekkel fiatalabb partner divat lesz a híres és gazdag nők körében, és egy huszonéves lovaggal mutatkozni legalább olyan trendinek számít, mint a legújabb dizájnertáskát viselni. Lehet, hogy ezekben a kapcsolatokban valóban fiatalabbnak fogják érezni magukat a nők, de az is előfordulhat, hogy még inkább elkeseríti őket a saját koruk. A nem hétköznapi románcok sikerére Demi Moore és Ashton Kutcher működő házassága lehet a példa, bár ott is egyre több, főleg a korkülönbségből adódó problémáról szóló hír lát napvilágot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés