free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A pasik szerint szexi, ha felvesszük a ruháikat

Borsa         Címkék: divat, nők, pasi, ruha, szex 0 hozzászólás

A pasik imádják, ha felvesszük a sok számmal nagyobb ruháikat, mert kicsinek és törékenynek látszunk bennük. Ők pedig nagynak és erősnek érezhetik magukat.

Elég sok filmben kezdődik az ágyjelenet azzal, hogy a hősnő váratlanul benyúl a férfi gardróbjába, és felvesz egy inget, ami csaknem a térdéig ér. A forgatókönyv szerint a férfi ilyenkor megőrül a látványtól, annak ellenére, hogy a nőből gyakorlatilag semmi nem látszik. A vonzerő titka az, hogy a férfiak szeretik magukat igazán nagynak és erősnek érezni.

Az igen nőies domborulatokkal megáldott modellek ultramaszkulin ruhákban való fotózásának "hagyománya" a második világháborúig nyúlik vissza. Az amerikai pin up görlök sokszor bombázó-repülőgépek mellett, túlméretezett férfiegyenruhákban feszítettek azokon a karikatúrákon, amelyek katonák kedélyének javítását szolgálták. Ezek a képek természetesen nem a nők erejéről és keménységéről szóltak, hanem ennek éppen az ellenkezőjéről: azt jelképezték, hogy a nők gyengék és törékenyek.

vectroave.com

A hatvanas és hetvenes években a pornográfia ismét felfedezte a karcsú nők és a túlméretezett férfiruhák kontrasztjából származó erotikát, bár ekkor inkább a tűzoltó és rögbijelmez volt divatban. A lényeg ugyanaz: ezek a szettek gyengének és kicsinek mutatják a nőket, azáltal a férfiak nagynak és erősnek tűnnek. Ugyanezt szimbolizálja, amikor a pasik lovagiasan felajánlják a kabátjukat egy vacogó nőnek. Ebben az esetben sem a több számmal nagyobb számít szexinek, hanem az, hogy erős hímnek érezhetik magukat, aki képes megvédelmezni a nőt. Persze nem minden pasit hoz lázba, ha a barátnője csábos fehérnemű helyett favágóinget visel, ha romantikára kerül a sor.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés