free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pasztellben

Borsa         Címkék: divat, igen, ilyenekvagyunk, pasztell, utcánláttuk 41 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bár ítéletidő tombol odakint, mi napfényről és tavaszi melegről álmodunk. Olyannyira, hogy feketébe burkolózó embertársainkat hátrahagyva pasztellruhás alanyokat lestünk ki. Az igenes oldalra könnyű, egészen egyszerű szerelést tettünk: melegben fő a praktikum. A lágy pasztellek és bőrszínek, az úgynevezett nude árnyalatok amúgy is a szezon nagymenői, és a könnyű vásznakban izzadni sem kell, és extra kényelmesek is. Ez a szett a nagyon vékony öv nélkül is jó lenne, a könnyű kis papucs fölött pedig a legkevésbé sem zavaró a boka fölé érő nadrágszár, sőt.A színek nagyon jók: remekül megférnek egymással egy szetten belül is, kifejezetten harmonikus összeállítás. De mit ér mindez, ha ennyire előnytelen fazonokkal operálunk… Hogy a szoknya derekába be van tűrve a fehér felsőrész, önmagában sem túl szerencsés választás, de nagyon nagy kár volt mindezt még hangsúlyossá is tenni az aprócska kardigánnal. Mit csináljunk: ez a vékony derekú csajok privilégiuma. Sajnos az egész szett légiességébe belerondít, pedig érződik a jó szándék és a finom ízlés, remek a táska, szép a cipellő satöbbi, csak egy másik fölsőt/kardigánt hiányolunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés