free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pelerinben

Borsa         Címkék: divat, igennem, ilynekvagyunk, kirakat, pelerin 27 hozzászólás

A pelerin szót a körgallérra használták korábban, története a homályba vész. Egy egyszerű, de annál nehezebben kihasználható átmenti kabátról van szó.

A pelerint eredetileg körgallért jelentett mint ruhadarab, mára az átmeneti időjárási viszonyok idején kabátként funkcionálnak - nem éppen a legpraktikusabb darabok, ráadásul keveseknek áll jól, hiszen, akinek már egy kicsit nagyobb cickói vannak, úgy nézhet ki benne, mint egy hordó. Nem egyszerűen viselhető kabát - mutatunk két példát, természetesen az egyik pompás a másik kevésbé. Igen, igen és igen! Gyönyörű színek, kontrasztok, hosszú, vékony lábak, csodaszép csizma, remek kiegészítők, és eláruljuk, a pasi a háttérben is igen tetszetős. A Burberry-kockás pelerin őszi színeit tökéletesen kiegészíti és feldobja az a néhány piros és fekete darab, ami a nőn látható. Elegáns a lapos talpú, combig érő, velúrbőr csizma és a pelerin alól kikandikáló fehér, vászonblúz. Beleköthetetlen. Utcamodellünk szerencsés, hiszen sudár termete, vékony lábai, stílusa lehetővé teszi, hogy egy ilyen klasszikus darabot hordjon, mint a körgallérból kiskabáttá avanzsálódott pelerin. Minden igenre jön egy nem. Jelen esetben egy mogyorószínű pelerinben libbenő, szakadt farmeres csajt hozunk példának, akinek az elképzelése nem volt rossz, viszont a kivitelezésbe csúszott egy-két hiba. Jelen esetben a legnagyobb melléfogás, hogy a pelerinhez egy szándékoltan kihasított, lyuggatott farmerrel vette fel. A csizma nagyon jól illik a lány haja, szemüvege árnyalataihoz, viszont a fekete táskához, valamint a kötött, halványabb színű pelerinhez jobb lett volna mást választani. Egy egyszerű fekete cipő, csizma is megtette volna, vagy a táskát kellett volna lecserélni, hasonló barnára. Nem divatfiaskó, de lehetett volna jobb.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés