free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső - Így viseld a pelerint!

Megyeri Nikolett         Címkék: divat, kirakat, pelerin, stílusleső 2 hozzászólás

A celebek vagy az utcai divatblogok szereplőinek legjobban sikerült szettjeit érdemes és egyáltalán nem lehetetlen utánozni. Sorozatunkban ehhez adunk konkrét tippeket.

Amikor ballonkabátban már fázunk, a télikabát viszont még soknak tűnik, akkor az egyik legmegfelelőbb viselet a pelerin. Ez a ruhadarab azonban mégsem számít annyira alapnak manapság, mint említett társai, hiszen sokan macerásnak tartják a viselését és/vagy úgy gondolják, hogy nekik úgysem állna jól. Nos, való igaz, hogy a telt keblekkel vagy testarányaikhoz képest kifejezetten széles vállakkal rendelkezőknek nem előnyös, viszont az átlagos vagy vékony alkatú, kicsi vagy közepes mellméretű csajok nyugodtan bevállalhatják. Arra pedig, hogy hogyan is érdemes hordani, a Chictopia  divatblogban találtunk egy elegáns példát.

Márkák:

Pulóver, pelerin: Zara
Sort: Mango
Az öltözék főszereplője a camel színű pelerin, mely idei kollekciós, hazánkban is beszerezhető darab, ráadásul mind színében, mind pedig szabását tekintve telitalálat, így hajszálra ugyanolyan modellt ajánlunk, mint amilyet az eredeti fotó szereplője visel.

Felülre egy sima, középvastag, bézsszínű pulóver kerül, mely kellemes harmóniában bukkan elő a pelerin alól. A szett ezen a ponton akár még konszolidált unalomba is fulladhatna, ám a fényes anyagú, fekete sort nem csupán megmenti ettől, hanem ízlésesen sokat sejtető karaktert ad az  összeállításnak. Ebben az esetben egyébként nem probléma, hogy a sort jóval rövidebb, mint a pelerin, hiszen elöl egyértelműen kivillan, így nem tűnhet úgy, mintha elfelejtettünk volna nadrágot húzni.

Márkák:

Táska, cipő: Zara
Kesztyű: Mango
Harisnya: H&M
Szempillaspirál, rúzs: MAC
Szemhéjtus: Art Deco

 A sorthoz szerintünk az eredeti képen láthatónál valamivel vastagabb (60-100 denes) nejlonharisnyát ajánlatos viselni. A magas sarkú bokacipő kiválóan alkalmazkodik a szett többi eleméhez. 170 centi alattiaknak mindenképp ilyen vagy ehhez hasonló fazonú lábbelit javaslunk a pelerinhez, hiszen ez hosszabbnak mutatja a lábakat, optikailag nyújtja az alkatot. A magasabb csajok viszont választhatnak akár lapos talpú, hosszabb szárú csizmát is. Bár alanyunk a képen nem visel táskát, mi azért mutatunk egy ideillő modellt. Mivel pelerinben - és talán ez benne a legkényelmetlenebb - nem akaszthatjuk a vállukra a táskánkat, ezért ehhez a ruhadarabhoz kizárólag kézitáska jöhet szóba.

Amit pedig a sort elkezdett, azt a sikkes, fekete bőrkesztyűk fejezik be. A két holmi stílusában és „mondanivalójában” is cinkosan összekacsint. Az öltözékhez tökéletesen passzol a retrós, fekete szemhéjtus-piros rúzs kombó, de aki ilyesmit nem szívesen visel el az arcán, az készíthet natúr sminket is, hiszen azzal is mutatós lesz az összeállítás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés