free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, amit nem tudtál a péniszről

Borsa         Címkék: férfi, pénisz, púder, szex 4 hozzászólás

Akárhány éve is éljünk együtt férfi partnerünkkel, vannak dolgok, amelyekkel kapcsolatban nem biztos, hogy tisztában vagyunk. 5 dolog a péniszről.

Meglepő információkat gyűjtöttünk össze a férfiak nemi szervéről. A mostani listában a pénisz olyan tulajdonságait soroljuk fel, amelyeket nem biztos, hogy mindannyian tudunk, tapasztaltunk.


Hús-vér

Van két jelző, amit sokan használnak egy-egy hímtag jellemzése során: "hús" és "vér". Ez a két kifejezés nem mást takar, minthogy vannak olyan péniszek, amelyek lankadt állapotban egészen töpörödöttek, viszont izgalom hatására, elég rendesen megduzzadnak. Egy közel száz férfivel elvégzett kutatás során kiderült, hogy a pasik negyven százalékának öt centit nő a vesszője, ha begerjed. A többieknek - a hús jelzővel élőknek - nem nő meg jelentősen, csak feláll és kemény lesz.


Önálló

Borsaszerkesztő legjobb barátnőjénél töltötte egyszer az éjszakát, és amikor a mosdó előtt összetalálkozott a lány öccsével, döbbenten nézte az alsóját. Ő csak rá mosolygott és annyit mondott: "A péniszem önálló akarattal, rendelkezik." És tényleg: mivel a vegetatív idegrendszer működteti, ezért képtelenség úgy irányítani, mint a végtagokat. Attól függetlenül, hogy a szexuális gerjedelem tudatos, nem lehet irányítani a hímtagban található barlangos testecskékbe áramló vért.


Mindig visszajönne!

A hímvessző alakja olyan, mint a bumerángé, ha el tudnánk dobni, mindig visszatérne. Persze, ha elég ügyesek és odaadóak vagyunk, akkor most is visszatérnek… A pénisz jelentős része a hasüregben van, a szeméremcsonthoz kapcsolódik, és MRI felvételeken jól látszik, hogy bumeráng alakja van, ha a teljes egészét nézzük. Vannak olyan hímtag nagyobbító műtétek, amikor a hasüregben lévő rostokat – amin keresztül függ a szeméremcsonton – elnyesik, és a testen kívüli részre súlyokat akasztva, gyakorlatilag kihúzzák, hogy nagyobb legyen.

Csak óvatosan, törékeny!

Biztosan jártatok már úgy, hogy egy hevesebb lepedőakrobatika során kibicsaklott partneretek hímvesszője. Nos, ez jár némi fájdalommal, de azzal szoktuk nyugtatgatni egymást, hogy mivel nincs benne csont, nem is törik. Ez nem igaz, sajnos eltörhet, méghozzá pont heves szex közben, amikor a nő szeméremcsontjához ütközik a pénisz. Iszonyú fájdalommal és durva bevérzésekkel jár. Szóval csak figyelmesen azzal a vadulással!Sapkában, nélküle

Bár a világ számos országában vallási előírás, a fejlett országokban pedig egészségügyi okai vannak annak, hogy a srácok fitymabőrét lenyisszantják. Mégis a férfiak csupán 30%-a van körülmetélve - egy a WHO - Világ Egészségügyi Szervezet - által készített felmérés szerint. Amerikában az újszülött srácok 65%-át körülmetélik, higiéniai és egészségügyi okok miatt,  ugyanis bebizonyosodott, hogy a fitymabőr nélküli pasikat nehezebb megfertőzni a HIV-vel. Viszont ez leginkább Fekete-Afrikában jellemző, mert ott mások a testi higiénés körülmények, gyakoribbak a fityma sérülések, az északi féltekén nem releváns.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés