free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A PETA az állatok jogait előbbre helyezi a nők jogainál?

Borsa         Címkék: állatvédők, jogok, peta, púder 0 hozzászólás

A PETA állatvédő szervezet legújabb kampányában a nőket egy darab hús szintjére alacsonyítja. Szerintük a negatív reklám is reklám.

A PETA, az állatok jogaiért harcoló szervezet mindig is híres volt agresszív és figyelemfelkeltő kampányairól, de most talán túl messzire mentek: támogatók ezreit veszíthetik el a legújabb poszterük miatt, ami a nőket egy darab húsként aposztrofálja. A képen a Dallas Cowboys korábbi szurkoló-lánya, Bonnie-Jill Laflin látható meztelenül egy férfiöltözőben a következő felirattal: "Akarod a testem? Akkor legyél vegetáriánus!"A nők jogaiért harcoló szervezetek azonnal felbolydultak a kép láttán, ami szerintük lealacsonyító a nők számára, mert egy darab húshoz hasonlítja őket, emellett elég megtévesztő is, mert azt sugallja, hogy pusztán a hús kiiktatásával az étrendünkből, azonnal ilyen testünk lehet.

A PETA a tiltakozók reakcióira válaszul csak annyit nyilatkozott: a kampány sikeressége számukra csak azon múlik, hogy mennyi emberhez jut el az üzenet, ők pedig tökéletesen elégedettek az eredménnyel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés