free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A PETA az állatok jogait előbbre helyezi a nők jogainál?

Borsa         Címkék: állatvédők, jogok, peta, púder 0 hozzászólás

A PETA állatvédő szervezet legújabb kampányában a nőket egy darab hús szintjére alacsonyítja. Szerintük a negatív reklám is reklám.

A PETA, az állatok jogaiért harcoló szervezet mindig is híres volt agresszív és figyelemfelkeltő kampányairól, de most talán túl messzire mentek: támogatók ezreit veszíthetik el a legújabb poszterük miatt, ami a nőket egy darab húsként aposztrofálja. A képen a Dallas Cowboys korábbi szurkoló-lánya, Bonnie-Jill Laflin látható meztelenül egy férfiöltözőben a következő felirattal: "Akarod a testem? Akkor legyél vegetáriánus!"A nők jogaiért harcoló szervezetek azonnal felbolydultak a kép láttán, ami szerintük lealacsonyító a nők számára, mert egy darab húshoz hasonlítja őket, emellett elég megtévesztő is, mert azt sugallja, hogy pusztán a hús kiiktatásával az étrendünkből, azonnal ilyen testünk lehet.

A PETA a tiltakozók reakcióira válaszul csak annyit nyilatkozott: a kampány sikeressége számukra csak azon múlik, hogy mennyi emberhez jut el az üzenet, ők pedig tökéletesen elégedettek az eredménnyel.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés