free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pete Doherty mindig megússza

Borsa         Címkék: babyshambles, bíróság, drog, petedoherty, zene 0 hozzászólás

Pete Doherty több mint 20-szor volt bíróságon drog- és egyéb ügyek miatt, de csak kétszer került rács mögé. Az évtized egyik nagy rejtélyével állunk szemben.

A Babyshambles együttes üveges tekintetű énekesét először 2003 szeptemberében ítélték el, akkor fél évet húzott le a rács mögött, méghozzá azért, mert betört az egyik barátja házába. Öt évvel később 14 hetes börtönbüntetést kapott, mert hanyagolta az elvonót, de végül négy hét után távozhatott a túlzsúfolt börtönből. Bár azóta is gyakran jár bíróságra kábítószer és egyéb zűrös ügyek miatt, valahogy mindig megússza, hogy ismét hűvösre tegyék, maximum pénzbüntetést fizet, vagy ismét elvonóra küldik.

Volt már a bíróságon zsarolás, fotósverés és ittas vezetés miatt is, egyszer pedig a tárgyalóteremben kiesett a kabátzsebéből 13 csomag heroin. A bíró elfogadta azt a magyarázatot, miszerint Doherty a drogot még nagyon régen felejtette a kabátja zsebében. Következő tárgyalása február 27-én lesz, ugyanis menedzsere elütött egy embert a sztár autójával.

Az egyik bírónő, aki 2006-ban szintén nem ítélte el a zenészt heroin- és kokainbirtoklásért, azt mondta, lenyűgözte, hogy a nyilvánvalóan függő énekes mennyire le akart szokni a drogokról. Doherty az elkövetkező két hónapban persze kétszer is megfordult a bíróságon hasonló okokból, a bírónő véleménye azonban nem változott, sőt, a zenéjéről áradozott.

www.afterelton.com

Pete Doherty azonban nemcsak önveszélyes, ugyanis nem mindenki élte túl a társaságát.
A zenész állítólag ingyen osztogatja a heroint a baráti összejöveteleken. A közvetett áldozatok között van egy 27 éves fotós lány, Robin Whitehead is, aki Doherty szintén drogfüggő barátjával töltötte élete utolsó napjait, a Marc Blanco nevű színész pedig rejtélyes körülmények között zuhant le az erkélyről egy házibuliban, miután nézeteltérése támadt az énekessel. Doherty minden józan észnek ellentmondó szerencséje a cikk írója szerint talán a bírók rockzene iránti rajongásával magyarázható, de az a legvalószínűbb, hogy nem veszik igazán komolyan a drogügyeket, és azt gondolják, hogy az elvonókúra sikeres lesz. Azt sem zárja ki, hogy a bírók italába is került valami, mielőtt Kate Moss exét felmentették.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés