free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A photoshop már nem csak a celebek kiváltsága

Borsa         Címkék: magazin, photoshop, tárgy 1 hozzászólás

Míg a magazinok tele vannak retusált képekkel, addig nekünk meg kell elégednünk ráncos, bőrhibás fotóinkkal. A Panasonic ez ellen szeretne tenni.

A divatmagazinok kegyetlen világában csak a tökéletesség az elfogadható, olyan képet ne is keressünk bennük, amik nincsenek kisebb vagyonokért retusálva. Mi már csak a végeredményt, a hibátlan bőrt, a formás combokat látjuk, ezekhez képest persze hogy tökéletlennek és csúnyának érezzük magunkat.

 

A Panasonic úgy kívánja megoldani ezt a problémát, hogy olyan kamerát dob piacra, amelyben a photoshopéhoz hasonló beépített funkciók vannak: az egyik programmal sima arcbőrt varázsolhatunk magunknak, a másodikkal a bőr fényét csökkenthetjük, ami tulajdonképpen egy digitális orrpúderezésnek felel meg, a harmadikkal pedig kifehéríthetjük a fogainkat, emellett a sminkünkön is változtathatunk, átállíthatjuk a rúzsunk színét vagy feltehetünk egy kis szemhéjpúdert. 


Mindez felveti a kérdést: normális-e az, hogy a világunk annyira a szépség és a tökéletesség megszállottja, hogy inkább az önkép torzításában látjuk a megoldást, ahelyett, hogy a magazinokból tüntetnénk el végre az agyonretusált példaképeket?

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés