free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divat a pink smink, segítünk viselni

Lolly         Címkék: divat, körömlakk, pink, rózsaszín, smink 0 hozzászólás

Tavaly divat lett, és azóta is erősen tartja magát a pink szín, ami a ruhák után már a sminkeken is megjelenik. Mivel nem egy hétköznapi szín, segítünk viselni.

A tavalyi őszi/téli szezon után is tartja a frontot a pink, a kifutók ruhái után már modellek arcán, azaz a sminkeken is visszaköszön. A Bottega Veneta bemutatóján a szájakra helyezték a hangsúlyt, Valentino Haute Couture showján pink festett maszkot kaptak a lányok, Joh Galliano és a Viktor & Rolf tervezőpárosa pedig az orcákat hangsúlyozta rózsaszínnel. Persze nem kell a kifutókig elmennünk, ha ilyen sminkeket akarunk látni: a tavaszi/nyári szezonra a kozmetikai cégek sorra rukkolnak elő a vibráló színnek szentelt kollekciókkal. Az Estée Lauder-nek Michel Kors tervezett tavaszra egy kollekciót, amiben nagy hangsúlyt fektetett a pinknek, a MAC egy teljes kollekciót áldozott rá, de ugyanúgy megtaláljuk a Guerlainnél, a Diornál vagy a Chanelnél is. Mivel nem egy hétköznapi színről beszélünk, elmondjuk, mire kell odafigyelni, ha használni szeretnénk.

Pink az ajkakon

Egy vibráló pink rúzzsal, garantáltan vonzani fogjuk az irigykedő szempárokat. Ebben az esetben félretehetjük az ajakkontúrt, a rúzst vagy ecsettel vagy az ujjbegyünkkel vigyük fel, hogy természetes és ne szigorú legyen a hatás. A tartósság érdekében itassuk fel a felesleget, vigyünk fel egy kevés fixáló púdert és még egy színréteget.

www.coutorture.com

Ha dúsítani is szeretnénk a szánkat, akkor egy kevés színtelen, extra fényes vagy vizes hatású szájfényt vigyünk fel az alsó ajak közepére. Szemünket csak egy extra hosszító spirállal fessük ki, hogy elkerüljük a "túl sok" érzést.

Pink a szemeken

A pink nem csak az ajkakat dobja fel, hanem a tekintetet is, ugyanis ha ezt a színt használjuk a szemünk hangsúlyozására, akkor a szemfehérje világosabbnak, vakítóbbnak fog látszani. A világos bőrűek tekintetét élénkíti ez a szín, de óvatosan kell bánni vele, mert ha túl sokat és túl közel viszünk fel a pillatövekhez, akkor pont az ellenkező hatást érhetjük el, vagyis fáradt, szinte allergiásnak tűnő szemeket.A színt a mélyítővonalban használjuk, satírozzuk a szemöldök felé, de ügyeljünk arra, hogy a szemöldökcsontra már ne kerüljön a festékből, ezt a részt inkább hagyjuk natúran, vagy hangsúlyozzuk fénypúderrel.

Pink az orcákon

Ne féljünk a rózsaszín arcpírtól, hiszen sokkal természetesebb hatást érhetünk el vele, mint bármelyik más színnel, hiszen az orca eleve "rózsás" árnyalatú. A titok abban rejlik, hogy megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő árnyalatot és textúrát.

www.thefemininitycoach.com, www.coutorture.com

A hideg, kék tónusú pinkek a sötét, illetve a porcelán bőrön, a cukorkarózsaszín minden bőrön, a barackos pink pedig az olíva színű bőrön mutat a legjobban. A por állagot bárki használhatja kedvére, de az erősen pigmentált krémes pírok inkább a sötét bőrre valók.

Pink a körmökön

Az erős, feltűnő színű lakkok köztudottan csak a rövid körmökön és persze az ápolt kezeken mutatnak jól, ha a pinket választjuk akkor elég, ha ezt az egy szabály betartjuk.
Ha a pink szín mellett döntünk, arra mindenképpen ügyeljünk, hogy mindig csak az arcunk egy-egy területét hangsúlyozzuk vele, és igyekezzünk "szín-mentes" színekkel párosítani, úgy mint fekete, szürke és natúr árnyalatok.A világos bőrűek a hideg árnyalatok, a sötétebb bőrtónusúak a melegebb árnyalatok közül válogassanak. Ha betartjuk ezeket a szabályokat, akkor biztos a siker. Jó sminkelést!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés