free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek voltunk 2009-ben pirosban

Borsa         Címkék: 2009, divat, igen, piros, utcánláttuk 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Utolsó visszaemlékezős összeállításunkhoz érkeztünk, és stílszerűen a pirosat választottuk, mert ugyanúgy örök, mint a fehér és a fekete vagy akár a farmer - vadítottunk is benne rendesen az elmúlt esztendőben. Hol sikerült eltalálni a megfelelő fazont, árnyalatot és kiegészítőket, hol nem, mindenesetre slágerszín volt, így mellényúlás is akadt bőséggel.Hiába no, feltűnő holmi, akárhol és akármilyen formában öltsük is magunkra, nehéz belőle megtalálni a hozzánk leginkább illőt. Szerencsére sokaknak sikerült példamutatóan pirosba burkolózni, akár laza stílusban, akár operabáli eleganciával - velük temetjük el végleg 2009-et, és legközelebb már vadonatúj januári szerelésekkel jelentkezünk. Tartsatok velünk az idén is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés