free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Hordj piros kabátot!

Borsa         Címkék: kabát, kalap, kirakat, piros, stílusleső 7 hozzászólás

Aki szeretne idén télen piros kabátban virítani, viszont tanácstalan, hogy mivel kombinálja, figyeljen! Piros kabátos szettet mutatunk.

A piros, vagy más feltűnőbb színű vagy mintázatú kabátok viselésétől nyilvánvalóan sokakat az tart vissza, hogy ezek kevésbé jól kombinálhatók, mint egy fekete vagy  épp egy pasztellszínű modell. Ha szezononként csak egy kabátra tudunk beruházni, érthető, ha olyat választunk, amit minél több mindenhez tudunk hordani. Aki viszont megteheti, hogy akár újonnan, akár turkálóból beszerezzen több kabátot is, azoknak mindenképp azt tanácsolnánk, hogy legyen köztük egy piros.

Márkák:
Blúz: Reserved
Sort: Stradivarius
Harisnya: H&M
Piros kabátot mozgalmasan színes, illetve semleges színvilágú öltözékekhez is viselhetünk. Mai alanyunk - akit a Chictopia divatblogból választottunk ki - ez utóbbi irányvonalnak megfelelően öltözött fel. A szett alapja egy fehér blúz, fekete, magas derekú sort és vastag, fekete harisnya hármas. Ilyet ajánlunk mi is, de hideg időben, ha például nem autóval közlekedünk, ez nyilván nem praktikus. Az alap öltözék ilyenkor lehet akár egy teljesen fekete, basic darabokból álló összeállítás vagy például egy fehér blúz, fekete mellény, fekete szövetnadrág kombináció is.
 
Márkák:
Kabát: Reserved
Bokacipő: Vagabond
Kalap: New Yorker
Táska: Zara
Óra: Stradivarius
Az összeállítás leghangsúlyosabb darabja értelemszerűen a piros kabát. Ahhoz azonban, hogy az összhatás még ütősebb legyen, szükség van arra is, hogy a piros szín  az öltözékünk valamely elemén még visszaköszönjön. A legjobb, ha piros fejfedőt választunk, de érdemes lehet feldobni az alap szettünket is valamilyen piros kiegészítővel. Mivel a kalap-kabát páros kellőképpen feltűnő, ezért a cipő és a táska legyen visszafogottabb! Az eredeti képen látható cipőt túlságosan kivágottnak találtuk, ezért egy annál zártabb, fűzős bokacipőt ajánlunk a szetthez.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés