free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk piros kabátban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, ősz, piros 18 hozzászólás

A sűrű, szürke-fekete maszlagban üdítő látvány egy piros kabát. Persze a szín nem minden, az sem mindegy, hogy hogyan viseljük. Az utcán láttuk.

Mai két alanyunk öltözékében nem csupán a kabát színe jelent közös pontot, hanem több, egyéb elem is. Mégis, csak az egyikük kerülhetett az igenes oldalra. Mielőtt azonban rátérnénk, hogy miért, mindkettejüket egyaránt megdicsérjük, hogy mertek nem fekete, szürke vagy barna kabátot húzni. Ugyanis 2010 őszén, Budapesten már ez is valami.Az összeállítás uralkodó eleme egyértelműen a piros kabát, melyen kívül csak csupa egyszerű alapdarabot látunk: kék farmert, fekete kézitáskát (nem, az nem nejlonszatyor, tanúsíthatjuk, hiszen láttuk nagyban a képet), fekete, kötött sálat és fekete csizmát. Utóbbiak szépen, engedelmesen együttműködnek a karakteres kabáttal, az i-re a pontot pedig az teszi fel, hogy a méretes kabátgombok színe passzol a sál, a táska és a cipő színéhez. Méretben minden stimmel, a sál tisztességesen takarja a nyakat és még a csizmaszár sem áll el zavaróan. Ez a szett egészen konkrétan egyben van. Nem több, de nem is kevesebb ennél.

Előre bocsátjuk: soha rosszabb nemest! Itt is adott egy kifejezetten mutatós kabát és egy hozzá színben és stílusban is tökéletesen illő svájcisapka. A farmernadrágba szintén nincs okunk belekötni és a trendi kézitáskával sincs igazából bajunk. A sál viszont mind színével, mint pedig azzal, ahogyan hevenyészve lifeg a galléron - kivillantva alanyunk csupasz bőrét - meglehetősen szedett-vedett hatást kelt. Egy  odafigyeléssel elrendezgetett, fekete, kötött sál jobb választás lenne. A műszőrmés csizmától szintén nem vagyunk a végletekig elragadtatva: sem önmagában - bár ez ugye szubjektív -, sem pedig ebben a szettben. A sikkes kabáthoz és a franciás fejfedőhöz valami finomabb, formásabb lábbelit tudnánk inkább elképzelni.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés