free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Így viselj pirosat!

Kádas Andi         Címkék: divat, kirakat, összeállítás, piros 9 hozzászólás

Lehet kihívó, szexis, romantikus, tavaszias, elegáns, kislányos, a pirosnak ezer arca van. Íme néhány tanács, hogy tegyük magunkévá ezt a színt.

A piros szín megosztó szín, ugyanis vannak, akik idegenkednek tőle, túl rikítónak tartják, és inkább elvegyülnek a szó szerinti szürke tömegben, és léteznek olyanok, akik előszeretettel viselik ezt a feltűnő színt. Szeretjük, ha valaki bátor, és támogatjuk a "legyünk eredetiek" mozgalmat az öltözködés terén is, ám nem árt néhány fontos dolgot tudni, mielőtt belevetjük magunkat a piros szín használatába. A piros szín azt üzeni "ide nézzetek, milyen különleges vagyok", ne legyünk hát konformisták, barátkozzunk meg ezzel a tekintet-csalogató színnel, ami egyrészt most nagyon divatos, ezért minden üzletben találunk ilyen ruhákat vagy kiegészítőket, másrészt rengeteg árnyalata van, melyek közül biztosan találunk nekünk tetszőt.A piros - a fekete és a fehér mellett - ruházkodásunk egyik alapszínének számít, azonban mégsem ajánlatos kizárólag ebbe a színbe öltöznünk, kivéve ha azt kiváló ízléssel tesszük és viselni is tudjuk. Ennek valódi nehézségét az is bizonyítja, hogy sok sztár és topmodell is elbukott már a próbán, mint pl.: Heidi Klum, a piros szín nagy rajongója, aki egy alkalommal hiába viselt kifogástalanul szabott piros nadrágkosztümöt, úgy nézett ki benne, mint valami kibontásra váró ajándék a karácsonyfa alatt. Maradjunk tehát a kevesebb több elvénél, és dobjuk fel hétköznapi öltözékünket egy-egy piros darabbal.

Jelenleg a vérpiros árnyalat a legdivatosabb, ez azonban nem minden bőrszínhez és bőrtípushoz passzol. Akinek a bőre rózsaszínes és hajlamos a kipirosodásra, annak ez az árnyalat nem ajánlott, mert még pirosabbnak látszik majd tőle. Az ilyen bőrtípusúak válasszanak inkább borvörös vagy narancsosabb árnyalatokat. A paradicsom piros a legjobban egészen fehér vagy bézsszerű bőrön mutat, főképp ha ehhez még szőke hajzuhatag is társul. Az egészen sötét tónusú bőrűek a legszerencsésebbek, ők gyakorlatilag a piros minden árnyalatát hordhatják.Ha tehát megtaláltuk a hozzánk passzoló árnyalatot, akkor már tényleg csak bátorságunk szab határt annak, milyen holmit választunk. Íme néhány trendi és egyben alakformáló tipp: idén ismét divatba jön a bő szárú nadrág, aminek piros verziója egy fehér inggel párosítva egyszerre elegáns és különleges megoldás, de a merészebbek fuksziarózsaszínnel vagy sötétszürkével is kombinálhatják. Hasonlóan trendi a rakott szoknya, aminek lágy esésű (általunk példaként választott) verzióját a szélesebb csípőjűek is felvehetik. Aki buliban, partizás alatt viselné a pirosat, annak az egy egyszerű farmer-top kombinációt ajánljuk, amit feldobhat egy piros magas sarkúval és piros rúzzsal - utóbbiakkal azonnal különlegessé teszi a szettet. Aki pedig inkább a francia sikk híve, az öltözzön tetőtől-talpig fekete-fehérbe és koronázza meg öltözékét egy vérpiros barett-sapkával.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés