free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pamutpólóban

Borsa         Címkék: farmer, ilynekvagyunk, kirakat, póló, utca 63 hozzászólás

Egyszerű, hétköznapi szetteket kaptunk lencsevégre, farmer és póló kombinációit. Még ezen a szinten is lehet óriási bakikat véteni.

A legegyszerűbb kombinációnk a farmer, póló kombó, amit a legrosszabb napjainkon is fel tudunk úgy venni, hogy rendben legyen a szettünk, és önazonosak legyünk benne. Laza megjelenésünk lehet a ruhadarab segítségével, viszont kinézhetünk bénán is. Mutatjuk a mai példáinkat. Igen, mert szolid, színeiben harmonikus, még akkor is, ha picit komor. Kezdjük a részletekkel, hiszen abban lakozna az ördög, de ebben angyal bújt meg. Szóval a mokaszin az egyik legautentikusabb cipőfajta, amit az ötvenes évek óta előszeretettel hord minden generáció. Persze voltak kínos, "makkos" szakaszai a történetének, de a képen szereplő nő egy igazán klassz darabot választott. Bár ezen a kis képen kevésbé látszik a csaj táskája, de az is barna, és ugye a vászoning is ebben a színben játszik, no meg a nadrágszíj is. A szettet pont az övcsat koronázza meg, a hófehér felső karakteressé teszi az egészet. Meleg színek, klasszikus darabok, beleköthetetlen.Nem, mert az egész olyan, mintha egy bála ruhából húzott volna elő, random minden egyes darabot. Kezdjük lentről, ahogy az előbb is: ez a nyáriasított sportcipő, egy sorttal, farmerszoknyával, pólóval tökéletes lehetne, hacsak nem lenne egy számunkra értelmezhetetlen, megnevezhetetlen valami, a nő lábain. Igen, ez egy harisnyanadrág, tojás méretű lyukakkal "díszítve". Annyira szívesen írnám azt, hogy no comment, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Szerintetek, milyen szetthez mutathat jól ez a fajta harisnya? Milyen más funkciója lehet ennek a műszálas szövetnek azon felül, hogy mindent tönkretesz, mindenhol, ahol megjelenik? Egyedül a póló rulez ebben a szettben, viszont ez édes kevés az esztétikai élményhez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés