free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk poncsóban

Borsa         Címkék: iylenekvagyunk, kirakat, poncsó, stílus 111 hozzászólás

A poncsó jelenleg épp nem tartozik a legeslegdivatosabb ruhadarabok közé, ám ettől még nyugodtan lehet hordani. Már, ha illik a szettbe. Az utcán láttuk.

A kötött poncsó megfelelő választás lehet olyankor, ha nem akarunk vagy az öltözék jellegéből adódóan nem tudunk magunkra húzni például (még) egy vastag pulóvert, vagy egy eggyel vastagabb kabátot. Mai alanyaink is vélhetőleg ebből az okból döntöttek a ruhadarab mellett…A fekete barnával valóban nem a legfelkavaróbb színpárosítás, ugyanakkor azt sem lehet mondani, hogy ne menne egymáshoz a két szín. A visszafogott, valószínűleg irodai öltözékhez stílusban, méretben, textúrájában is illik a garbó nyakú, kötött poncsó. Mutatós, ahogy az outfitben - a hajszíntől a csizmáig - váltakoznak a fekete és a barna sávok. Nem túlbonyolított, viszont átgondolt, nőies, és a maga kategóriáján belül praktikus összeállítás. Egyedül a rövid fülű táskát lenne érdemes vagy kézben vinni vagy hosszabb pánttal ellátott válltáskára cserélni.
Amolyan városi "túlélős" szett. Vastag, cipzáras pulcsi, sportos dzseki, kistáska, fázósan behúzott kezek, cicanadrág, gumicsizma. Igen, az etnós poncsót (vagy legalábbis poncsószerűen viselt holmit) direkt hagytuk ki az előző felsorolásból, az ugyanis - bár a színvilága stimmel - jellegében, stílusában nem igazán passzol a többi elemhez.  Elképzelhető persze, hogy a hölgy annyira fázott, hogy még ez a réteg is kívánkozott rá és nem tudta máshogy megoldani, ebben az esetben viszont aránytalanul kevésnek tűnik alul a vékonyka leggings.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés