free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pornófilmek nőktől nőknek

Borsa         Címkék: film, kultúrtripp, nők, pornó 5 hozzászólás

Néhány női rendező megpróbálja megreformálni és élvezhetővé tenni a nők számára is az erotikus filmeket. Mert a nők is néznek pornó filmeket.

A pornófilmek világa már nem kizárólag a férfiaké, léteznek olyan női filmrendezők, akik azzal a határozott elképzeléssel léptek ebbe a szakmába, hogy megreformálják a pornót, mint művészeti ágat. Rájöttek arra, hogy a nők is szeretnek erotikus filmeket nézni, de nem ugyanazok az elvárásaik egy ilyen filmtől, mint a férfiaknak."A nők nem kíváncsiak felajzott iskolás lányokra, tüzes apácákra vagy magányos háziasszonyokra és arra, hogyan lesz egymásé két idegen. Ezzel szemben szeretnék megtudni, egyáltalán hogyan találkozott a páros, hogyan hangolódtak egymásra, vagyis szeretnék látni a gondolatot, az érzéseket a tettek mögött" - nyilatkozta Erika Lust, erotikus film-rendező, aki hozzátette:  - A férfiak által készített pornó középpontjában ugyan a nő áll, de nem az ő vágyai, nem az ő kielégülése. A nőket mint prostituáltakat jelenítik meg, és ez elszomorító."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés