free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pornóújság vakoknak

Borsa         Címkék: braille-írás, magazin, pornóújság, szex, vakok 1 hozzászólás

Megjelent a világ első vakoknak készült pornóújságja. A bizarr ötlet egy kanadai fotóművésznőtől származik. Pornóújság vakoknak.

Szinte minden szexuális igény és ízlés kiszolgálására alakult már valamilyen médium, akinek elég ideje és gyomra van hozzá, igen bizarr példákat is találhat az interneten. Néhány próbálkozástól eltekintve azonban az erotikus kiadványok készítői ezidáig megfeledkeztek a látássérült emberekről. Igaz, a Playboy 1970 és 1985 között próbálkozott egy Braille-írással készült kiadással, de az nem tartalmazott képeket.

A hiánypótló mű, a Tactile Minds című kiadvány első száma vakok számára is élvezhető képeket tartalmaz. A magazin ötletgazdája, Lisa Murphy úgy gondolta, az általa készített album egy piaci rést fog betömni az erotikus kiadványok piacán, mivel egyelőre nincs más olyan munka, ami meztelen emberekről tartalmaz tapintható képeket.

www.bustachange.com

A kanadai fotóművésznő maga készítette a kétdimenziós, 18 éven felülieknek szánt képeket. Rögtön a címlapon egy női nem szerv látható, illetve tapintható, a továbbiakban izmos férfi torzója, táncoló meztelen diszkókirálynő, női fenék és mellek következnek, valamint női és férfi alsótestek a maguk természetes valóságában. Az albumban szereplő alakok valamiért kivétel nélkül furcsa maszkokat viselnek, a képeket Braille-írással készült szaftos szövegek kísérik.

Lisa Murphy a 17 képet tartalmazó Tactile Minds minden példányát külön sorszámmal látta el, és személyesen dedikálta. A kiadványt Kanadából lehet megrendelni, és 45 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés